Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrıs

“ Bugün artık bölünmenin değil, birleşmenin günü

Demokrat Parti’nin ev sahipliğinde Girne’de bir araya gelen UBP, DP ve YDP temsilcileri, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde milli birlik ve dayanışma mesajı verdi. Toplantıya ilişkin açıklama yapan DP Genel Sekreteri Serhat Akpınar, "Bugün artık bölünmenin değil, birleşmenin günü" dedi.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

”Demokrat Parti (DP) Genel Sekreteri Serhat Akpınar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Girne’de gerçekleşen önemli bir buluşmayı duyurdu. Demokrat Parti’nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Ulusal Birlik Partisi (UBP) ve Yeniden Doğuş Partisi (YDP) ilçe başkanları ile temsilcileri katıldı.

Akpınar, paylaşımında Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde tarafların, Girne ilçesinde yürütülen ortak çalışmalarını yeniden gözden geçirdiklerini belirtti. Toplantıya Maliye Bakanı Özdemir Berova’nın da katıldığını ifade eden Akpınar, görüşmede milli birlik, kardeşlik ve dayanışma ruhunun bir kez daha pekiştirildiğini vurguladı.

Akpınar, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin egemenliğini, milli birlik ve iradesini koruyarak geleceğe taşıyacağız. Bugün artık bölünmenin değil, birleşmenin günü. Yalanlara, iftiralara, kurulan algılara karşı tek ses, tek yürek olmanın zamanı.”

Cumhurbaşkanı adayı Ersin Tatar’a destek vurgusu da yapan Akpınar, “Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Ersin Tatar’la aynı hedef, aynı yürekle Girne’den yükselen ses, bu toprakların geleceğini aydınlatacaktır. Evet, gün bugün! Birlikte yürüyoruz… Halkımızla, inancımızla, devletimizle.” sözleriyle birlik mesajı verdi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu