GenelKıbrısManşetToplum

Adanın kalbi Chamada Beach Club’da atıyor

Kıbrıs’ın yükselen değeri Chamada markasının gözbebeği Chamada Beach Club, misafirlerine sunduğu konforlu ve özel hizmet anlayışı ile büyük beğeni topluyor.

Kıbrıs’ın yükselen değeri Chamada markasının gözbebeği Chamada Beach Club, misafirlerine sunduğu konforlu ve özel hizmet anlayışı ile büyük beğeni topluyor.

YAZ SEZONUNUN EN POPÜLER ADRESİ
Kıbrıs’ın yükselen değeri Chamada markasının gözbebeği Chamada Beach Club, yaz sezonuna damgasını vurmaya devam ediyor. Birbirinden konforlu kişiye özel kabanaları, lezzetli mutfağı, tertemiz deniziyle kum plajı, müzikleri, sunmuş olduğu hizmetler ve nezih ortamı ile şimdiden adanın en popüler mekânı haline gelen Chamada Beach Club, Konumu itibariyle akvaryum gibi bir denize sahip.  Platformlardan denize atlama ve pırıl pırıl denizinde dilediğiniz gibi yüzme fırsatı sunan Chamada Beach Club’ın geniş şezlong alanında, müziğin eşliğinde günün keyfini çıkarabilirsiniz.

ÇOCUKLU AİLELER DE DÜŞÜNÜLDÜ
Çocuklu ailelerin de rahatlıkla denizin keyfini çıkarabileceği kumlu plajı ile günün keyfini ailece yaşamak isteyenler için tüm ince detaylar düşünülmüş. Sabah saat 10.00’dan akşam saat 19.00’a kadar açık olan ve gün boyu eğlencenin tadını çıkarabileceğiniz Chamada Beach Club’da, çeşitli su sporları alternatifleriyle de eğlenceyi sonuna kadar yaşamanız mümkün.

BEACH CLUB RESTORANINDA EN ÖZEL LEZZETLER
Misafirler, şezlonglarında yiyecek ve içecek hizmeti de alabildiği gibi isterlerse Beach Club restoranında da yiyecek ve içecek hizmeti sunuluyor. Deneyimli şeflerin mutfağından çıkan ürünlerle, adanın damak zevkini değiştirecek lezzetler sunuluyor. Serpme kahvaltı, kaburgadan özel olarak hazırlanan Chamada Ka-Burger, İtalyan pizzalarının Anadolu lezzetleri ile harmanlanmasından doğan Anadolu Ateşi, şeflerin özel et sunumları ile pide çeşitleri ve baklavalı cheese cake seçenekleri bu lezzetlerden sadece birkaçı

KONFORLU VE ÖZEL HİZMET ANLAYIŞI
Chamada Beach Club; WC, şezlong, şemsiye, kişiye özel kabanalar, deniz güvenlik şeridi, restoran ve otopark alanı ile misafirlerine konforlu bir hizmet veriyor. Otel misafirlerinin de hizmetine sunulan plajda önceden rezervasyon yapılması tavsiye ediliyor. Aynı zamanda www.chamadahotels.com üzerinden rezervasyon yaptıranlar daha uygun fiyatlarla hizmetlerden yararlanabiliyor.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu