GenelKıbrısManşetSiyaset

Akpınar: “Bir olmak ve biz olmak bazılarını rahatsız ediyor”

DP Olağan Kurultayı'nda Genel Başkan adayı olan Ali Tunçtaşlı’nın ‘hodri meydan’ diyerek yaptığı açıklamaya yanıt veren DP Genel Sekreteri Serhat Akpınar, “Bir olmak ve biz olmak bazılarını rahatsız ediyor” dedi.

Demokrat Parti (DP) Genel Sekreteri Serhat Akpınar, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden, DP Olağan Kurultayı’nda Genel Başkan adayı olan Ali Tunçtaşlı’nın yanıt verdi.

Ali Tuçtaşlı’nın kendisine ‘hodri meydan’ diyebilecek kadar ileriye gittiğini dile getiren Akpınar, açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

“Değerli demokrat kardeşlerim, ilk önce ben olarak, sonrası DP’mizin ve halkımızın, sizlerin seçtiğiniz bir milletvekiliniz olarak, parti meclisimizin seçttiği bir genel sekreteriniz olarak bu akıl dışı yaklaşım sergileyenlere olası tüm yasal zeminlerde gerekli hukuki süreçleri başlatacağımı bilmenizi istiyorum .

Hodri meydan mı? Hodri meydan! Haksızlıktan ve mücadeleden hiç yılmayan şahsımı deneyebilirler. Demokrat Parti tüm organlarıyla disiplinli siyasi bir parti olma durumunun dışına çıkamaz!

Partimize üye olmak demek, partimizin Saygın duruşuna sahip çıkmak demektir. Tersi duruş sergileyen/lere üyelik yasal kabulümüze haiz değildir ve üye olarak devam edemez . Üyemiz istediği gibi hakaret , itibarsızlaştırıcı, aşağılayıcı söylem ortaya koyabilme yetkisine sahip değildir! Aleni ortak sosyal paylaşım alanlarında itibar suikast girişimleri yapamaz.“

“DİK DURUŞUM VE CESARETİM BAZI ÜYELERİMİZİ RAHATSIZ ETTİ”

Akpınar, dik duruşunun ve cesaretinin bazı üyeleri rahatsız ettiğini ifade ederek, “Hodri meydan diyebilecek kadar, kendi asli varlığına karşı duruş sergileyen bu kişilere karşı partimizin ilgili yetkili organları ile gerekli yanıt verilecektir” dedi.

Demokrat Parti’nin her geçen gün Genel Başkan Fikri Ataoğlu önderliğinde daha da güçlenmeye çalıştığını kaydeden Akpınar, “Yenilgiyi hazmedemeyip sözde taraf olmaya çalışarak saygısızca paylaşımlar yapmanın yanında manipülatif yaklaşımlarla partimizi itibarsızlaştırmaya çalışanlara karşı, partimizin tüm organlarını göreve davet edeceğim” ifadelerini kullandı.

“BİR OLMAK VE BİZ OLMAK BAZILARINI RAHATSIZ EDİYOR”

Akpınar, “Siz değerli ailemden de bu manipülatif itibarsızlaştırma oyunlarına gelmemenizi tavsiye ediyorum. Bir olmak ve biz olmak bazılarını rahatsız ediyor” diye konuştu.

Akpınar’ın açıklamasının  devamı şu şekilde:

“Varlığınızla ve gücünüzle her zeminde en sert mücadeleleri vermekten çekinmeyeceğimi bilmenizi istiyorum.

Not : Sn. Ali Tunçtaşlı önceki paylaşımıma yanıt vermiş, yasal zeminde karşımda olacak. Yasal temsiliyette olası her türlü yasal olmayan girişiminizin karşısında da ben olacağım Ali bey.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu