KıbrısManşetToplum

Alsancak’ta korkutan yangın

Polis Basın Subaylığı, Alsancak’ta bulunan Serena isimli sitenin batı kısmındaki arazide sebebi henüz belirlenemeyen bir sebepten yangın çıktığını açıkladı

Polis Basın Subaylığı, Alsancak’ta bulunan Serena isimli sitenin batı kısmındaki arazide sebebi henüz belirlenemeyen bir sebepten yangın çıktığını açıkladı. Yangına polis itfaiye ekiplerinin yanı sıra Orman Dairesi ekipleri ile bölge belediyesine ait iş makineleri ve personeli ve havadan helikopter ile müdahale edildi. Çıkan yangın sonucu yaklaşık beş dönümlük arazi içerisindeki makilik alan, çamlar ve bir şahsa ait 12 adet güneş paneli yanarak zarar gördü.

Polis Basın Subaylığının yangın ile ilgili resmi açıklaması:

“Saat 13.30 sıralarında Alsancak’ta Elmas Sokak üzerinde bulunan Serena isimli sitenin batı kısmındaki arazide, henüz tespit edilemeyen sebepten dolayı yangın meydana geldi. Yangına polis itfaiye ekiplerinin yanı sıra Orman Dairesi ekipleri ile bölge belediyesine ait iş makineleri ve personeli ve havadan helikopter ile müdahale edildi. Çıkan yangın sonucu yaklaşık beş dönümlük arazi içerisindeki makilik alan, çamlar ve bir şahsa ait 12 adet güneş paneli yanarak zarar gördü. Soğutma çalışmaları devam etmektedir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu