KıbrısManşet

Asım Akansoy: Gerginliğin baş aktörü Arıklı’nın bize söyleyecek hiçbir şeyi olamaz

CTP Genel Sekreteri Asım Akansoy, CTP’yi hedef alan açıklamalarından dolayı Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Arıklı ile ilgili olarak, “Toplumu bölen söylemleri, çatışmacı dili ile gerginliğin baş aktörü Arıklı'nın bize söyleyecek hiçbir şeyi olamaz” dedi.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Sekreteri Asım Akansoy, kişisel sosyal medya hesabından Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı’nın söylemleriyle ilgili açıklama yaptı.

Erhan Arıklı’nın sanki de CTP’ye sürekli laf atma ve çamur atmakla görevlendirildiğini ifade eden Akansoy, “Parti başkanımızı ve partimizi kendince polemiğe çekmeye çalışıyor. Kışkırtmaya, toplumu sürekli bölmeye devam ediyor” dedi.

Akansoy, bugüne kadar Arıklı’nın söylediklerini, kim olduğunu ve ne yaptığını unutmadıklarını belirterek, “Yüzümüze konuşmaya cesareti yok, Mecliste susuyor, basına konuşuyor” dedi.

Toplumu bölen söylemleri, çatışmacı dili ile gerginliğin baş aktörü olan Arıklı’nın CTP’ye söyleyecek hiçbir şeyi olamayacağını dile getiren Akansoy, açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

“Gülüp eğleniyoruz hallerine. Gündemi değiştiremeyecekler, bu halka hesap verecekler, yargılanacaklar… CTP, kararlılıkla mücadelesini halkımız için yükseltmeye devam edecek.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu