GenelKıbrısManşetToplumYaşam

Ateş grubu burçları artık özgürce hareket etmelisiniz!

Ateş grubuna mensup burçları bu hafta neler bekliyor? Ne yapmalısınız?

cosmica

Ateş grubuna mensup burçları bu hafta neler bekliyor? Ne yapmalısınız?

Havada bu hafta aşk kokusu var. Sevdiğinize kavuşuyorsunuz Ateş grupları. Lakin aşkınıza kavuşmadan önce eski size ‘Elveda’ demelisiniz. Şu an sancılı bir süreç yaşıyor ya da yıkım olmuş gibi hissedebilirsiniz. Çünkü siz değişiyorsunuz. Eski sizin artık sillesi bile okunmayacak.

Duygu durumunuzu dengelemek ve kafanızda netleşmek için doğada vakit geçirmelisiniz. Bu hem enerjinizi temizleyecek hem de iç sesinizi duymanıza yardımcı olacak.

Melekleriniz yanınızda olduğunuzu bilmenizi istiyor ancak saf sevgilerine de inanmanızı istiyorlar. Saf, sevgi dolu olursanız benzer enerjileri kendinize çekersiniz. Saf kalırsanız evren sizi duyar. Herkes sevgiyi arar ancak önce kendimizi sevgiyle donatmalıyız.

Siz evrene sevgi enerjisini yollayın, su akar ve yolunu bulur. Zamanını onlara bırakmalısınız. Şunu söyleyin:

“Sevgili tanrım ve melekler, saf sevgi ve ışığa dair tüm özelliklerinizin kendimde, diğer insanlarda yansımalarını fark edebilmeme yardım ettiğiniz için teşekkürler. İç huzurumu bulabilmem için Tanrı’nın bana bahşettiği masumiyetimi kucaklayabilmeme yardım edin.”

FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ, BULUNDUĞUNUZ ORTAMDA ÖNDERLİK EDECEKSİNİZ

Pleidas Takım Yıldızı, ruhsal olarak misyonları olan ve evrendeki bu uyanış sürecinde insanoğluna yön vermek, kalkındırmak gibi görevleri olanlara denir. Sizde de bu güç var. İnsanları aydınlatabilir, daha iyiye yönelmeleri için yön gösterici olabilirsiniz. Fikirleriniz önemli, o yüzden bunu daha çok insanı uyandırmak için kullanın ya da yazın.

At Ruhu sizlere özgürlüğün elinizde olduğunu söylüyor. Artık özgürce hareket etmelisiniz. Koşullar ne olursa olsun, siz daha iyi bir yere ilerliyorsunuz. Siz özgür iradeye ve seçim şansına sahipsiniz.

Kendinizi baskı altında hissetmeyin. Hayat bir maceradır ve siz evren tarafından destekleniyorsunuz. Yerinizde saymak yerine kendinizi serbest bırakın. Harekete geçin ve kontrol etme ihtiyacınızdan vazgeçin.

Yılgın ve hapsolmuş hissediyorsanız bunun nedeni kontrolü haddinden fazla elinizde tutmaktan ya da tepeden bakmayan kaynaklanıyor olabilir. Şimdi gevşeme ve dizginleri bırakma zamanı, hayattan keyif alın.

KALABALIKLARDAN ZİYADE SAKİN BİR HAYAT İSTEĞİNİZ VAR

Sıradan, masum bir hayata ihtiyaç duyuyorsunuz. Kalabalıklardan ziyade kendinizle baş başa vakit geçirmeyi tercih edeceksiniz. Kafanızı dinlemeye ihtiyacınız var, bu size iyi gelecek. Sıradan ve sakin bir hayat, hareketli ve kaoslu bir hayattan daha huzurlu olabilir.

Siz tamamlanıyorsunuz, eksik parçalarınız birleşiyor ve siz kendinizi keşfediyor, yeniden doğuyorsunuz. Hayatı çok mu ciddiye alıyorsunuz? Planlı ve hesaplı yaşamaktan anda gelen güzellikleri mi kaçırıyorsunuz?

Hayattan tat almayı bilmeli, gülmeli, eğlenmelisiniz. Her zaman iş odaklı olmamalı, planlı yaşamamalısınız. Bu hafta biraz daha ipleri gevşetmelisiniz.

Kendi içinize dönmeli, sorularınızın cevaplarını orada aramalısınız. Çevreniz size doğru yönlendirmeyi yapamayabilir. Çünkü o durumu yaşayan sizsiniz ve çözümü de en iyi siz bilirsiniz.

Onaylanmaya ihtiyacınız yok. İç sesiniz zaten cevapları biliyor, siz yeter ki iç sesinize kulak verin. Sezgileriniz güçleniyor ve yolunuzda nasıl yürüyeceğinizle ilgili sistem size mesajlar veriyor.

KORKULARINIZIN ÜZERİNE GİTMELİSİNİZ

Etrafınıza iyice bakın. Korkularınız ve arzularınızın peşinden gidin. Gidin ki korkularınızla yüzleşip, aslında korkulacak bir şey olmadığını görün.

Arzuladığınız yere varış noktanız korktuğunuz yere gitmekle başlayacak. Gerçekten sevin ve sevildiğinize inanın. Çünkü gerçek aşkla seviliyorsunuz. Kalbinizdeki gerçek aşk ve yaşanmaya değer. Şu olumlamayı yapın:

“Her geçen gün kendimi daha çok seviyor ve değer veriyorum. Hayatıma kendimi sevme enerjisini kattığım için sevgi dolu insanlar çekiyorum.”

Geçmişte güven sorunları yaşamış olabilirsiniz lakin bunlar geride kaldı. Siz artık şifalanıyorsunuz. Artık daha istikrarlı ve güçlü olacaksınız. Şunu söyleyin:

“Birinci çakram kusursuz, sağlıklı evresine açıktır. Güçlüyüm, istikrarlıyım. Güvende ve emniyetteyim. Başmelek Mikail bana her zaman yol gösterir ve destek olur.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu