KıbrısManşet

Barçın’dan seyahat edecekler için önemli uyarı

Ekonomist Devrim Barçın sosyal medya hesabından Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi kararları hakkında paylaşımda bulundu.

 

Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi’nin değişen kararını öne çıkaran Barçın, seyahat edecekler için önemli uyarıda bulundu.

Karara göre, adaya gelecek aşılı ya da aşısız tüm kişilere girişte Covid-19 testi uygulanacak.

DEVRİM BARÇIN’IN PAYLAŞIMI ŞU ŞEKİLDE:

“‼️ SEYAHAT YAPACAK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE !
📌 Dün yayınlanan yeni kararlar ile birlikte Turuncu listede yer alan ülkelerden (Türkiye, İngiltere vd.) adaya gelecek çift aşılı kişilerin pcr test yaptırma zorunluluğu devam ediyor olup daha önce test yaptırmadan adaya bu listedeki yerlerden gelen kişilere random yani rastgele test yapılması öngörülürken şu anda adaya girişte test yaptırma zorunluluğu getirilmiştir.
📌 Bu testlerin ücretli veya ücretsiz olacağı ile adaya giriş için sonuçların beklenip beklenilmeyeceğine yönelik kararda herhangi bir şey yazmamaktadır dostlar.”

Bir şunu diyen bir yazı 'TURUNCU( (ORANGE) Albenia Jordan Australia Kosovo Austria Latvia Azerbaijan Lebanon Liechtenstein Belaium TURUNCU; AŞILI veya HASTALIĞI GEÇİRMİŞ; Yolculuk öncesi Son 72 saat negatif PCR sonucu. Karantinasız giriş Ülkemize gelecek kişiler son 72 saatlik negatif PCR test sonuçlarını ibraz etmemeleri halinde bu kişilere ülkeye girişte PCR/Antijen testi yapılacaktır. AŞISIZ; Yolculuk öncesi son 72 saat negatif PCR sonucu. Gün karantina. Bhutan Bosnia Herze ovina Luxembourg Malta Mauritius Bulgaria Croatia Denmark Netherlands Norway Portugal Bu ülkelerden gelecek aşısız kişilere tüm giriş kapılarında Covid-19 testleri uygulanacaktır. Romania France Georgia Gibraltar Arabia Greenland Guernsey Iceland Sweden witzerland Ukraine United Emirates Italy apan United tates' görseli olabilir

Diğer Haberler

Başa dön tuşu