GenelKıbrısManşetSpor

Başarılı antrenörler eşliğinde yoğun bir tempo ile yeni sezon için çalışmalar başladı

-GIYNIK SPOR

Esentepe Miracle Hentbol Kadın Takımı altyapı ile hazırlıklara başladı.

Yoğun geçen bir kamp dönemi boyunca Türkiye’nin alt yapılarda başarılı antrenörü Sertan Sarpaş ile birlikte Esentepe Miracle antrenörü Naciye Erdoğan kamp süresi boyunca yetenekli sporcularla birlikte alt yapıda aynı zamanda Büyük Bayanlar Hentbol sezonu için yurt dışından gelen Makedon ve Tunuslu oyuncularla birlikte yoğun bir tempo ile çalışmalara başladı..

Esentepe Miracle’a Sarpaç dokunuşu

Antrenör Sertan Sarpaş, yoğun ve tempolu geçen kamp süreci sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Öncelikle bu kamp programına dahil eden bilgi ve tecrübelerimden faydalanmak isteyen Esentepe Belediye Başkanı ve değerli dostum sayın Cemal Erdoğan’a Esentepe Miracle Hentbol takımının kulüp başkanı Hakan Törehan’a teşekkürlerimi sunuyorum. Kamp süresi boyunca elimden geldiğince bilgi ve deneyimlerimi paylaşarak yoğun ve tempolu bir kamp geçirdik. KKTC hentboluna yeni bir vizyon getireceğimiz düşüncesindeyim. Bu süreci yakından takip ederek güzel işlere imza atacağız inşallah Yeni ve farklı projeler düşüncesi ile birlikte hareket edeceğiz.”

Erdoğan’dan teşekkür

Esentepe Belediye Başkan Cemal Erdoğan, Esentepe Miracle için tecrübelerini ortaya koyan Sarpaç’a teşekkürlerini sundu. Erdoğan şöyle konuştu:

“Yıllardır Hentbol branşına vermiş olduğum değer ve önemi her yıl yeniden pekiştirerek ve katkı koyarak geliştirmeye ve hedeflerimizi yükseltmeye hazır bir şekilde geliyoruz. Bu konuda bizlere hem tecrübeleri hem de bilgileri ile katkı koyan sayın Sertan Sarpaç ve Naciye Erdoğan antrenörlerimize çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Başkan Törehan’dan yeni başarı vurgusu

Esentepe Miracle Kadın Hentbol Takımı Kulüp Başkanı Hakan Törehan ise, yeni başarılara imza atma hedeflerinde olduklarını ve başarılı bir sezon için çalıştıklarını belirtti.

Törehan açıklamasında; antrenör ve sporculara da başarılı bir sezon dileklerini sundu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu