KıbrısManşetSiyaset

Basın toplantısı seçim yasaklarına takıldı!

Başbakan Ünal Üstel, AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve Yeni Azerbaycan Partisi Genel Başkan Vekili Tahir Budaqov tarafından gerçekleştirilecek basın toplantısının seçim yasaklarına takıldığı öğrenildi

AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve beraberindeki AK Parti Genel Başkanvekili Yardımcısı Nazım Maviş’in başkanlığındaki Türkiye heyeti ile Yeni Azerbaycan Partisi Genel Başkan Vekili Tahir Budaqov başkanlığındaki Yeni Azerbaycan Partisi Genel Başkan Vekili Musa Urud ve Yeni Azerbaycan Partisi Dış İlişkiler Koordinatörü Ramil Hasan’dan oluşan Azerbaycan heyeti, UBP Genel Başkanı Başbakan Ünal Üstel’in davetiyle dün ülkemize geldi.

Türkiye, Azerbaycan ve KKTC’nin iktidar partileri bugün sırasıyla UBP Genel Merkezi, Demokrat Parti ve Yeniden Doğuş Partisi Genel Merkezleri’ni de görüşme gerçekleştirecek. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve Yeni Azerbaycan Partisi Genel Başkanvekili Tahir Budaqov ile heyetleri Cumhurbaşkanı Ersin Tatar tarafından da kabul edecek.

Ziyaretlerin ardından saat 12.00’de ise UBP Genel Başkanı Başbakan Ünal Üstel, AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve Yeni Azerbaycan Partisi Genel Başkan Vekili Tahir Budaqov tarafından Lefkoşa Concorde Otel’de ortak basın toplantısı düzenlenecek. GIYNIK Gazetesi’nin elde ettiği bilgilere göre, UBP Genel Başkanı Başbakan Ünal Üstel, AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve Yeni Azerbaycan Partisi Genel Başkan Vekili Tahir Budaqov tarafından gerçekleştirilecek basın toplantısının seçim yasaklarına takıldığı öğrenildi. Türkiye Cumhuriyeti TV kanalları tarafından yayınlanacak olan basın toplantısının KKTC Devlet televizyonu BRT tarafından canlı olarak yayınlanmayacağı gelen bilgiler arasında.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu