KıbrısManşetSiyaset

“Paşaköy Belediye Başkanı Habil Tülücü ve adamları beni darp etti”

Paşaköy Belediye Başkanı Habil Tülücü ve beraberindeki adamlar, seçim söylemi yüzünden Nazende Ocakbaşı’nda oturan bir şahsı darp etti

GIYNIK ÖZEL-Zeynep Uyar
Girne’de dün akşam saat 22:30 sıralarında Nazende Ocakbaşı Restoran’da müşteri olarak oturan F.H, Paşaköy Belediye Başkanı Habil Tülücü ve beraberindeki adamlar tarafından darp edildiğini iddia etti.
Başkan Tülücü’nün sahneye evli bir çifti tebrik için çıktığını ve sonrasında Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu ile alakalı söylemlerinden dolayı mekandaki birkaç masanın rahatsız olduğunu ve kendisinin bu söylemleri kullanmaması gerektiğini kaydeden F.H mekan çıkışı Tülücü ve beraberindeki adamlar tarafından darp edildiğini kaydetti.
Tülücü’nün sahnede “Yarınki seçim Rumlar ve Anavatan Türkiye arasındadır. Bu seçimi kesinlikle almalıyız.” söylemi üzerine F.H ve mekandaki diğer müşterilerin bu söylemden rahatsız olduğunu ve bunun üzerine kendisini uyardığını kaydetti.
Daha sonra sahnede giden F.H “Eğlenmeye geldik, bunları dinlemek zorunda değiliz ve seçim yasakları var lütfen konuşmanızı bitirin” dediğini iddia etti.
F.H mekan çıkışı Başkan Tülücü ve adamlarının kendisini bu sebepten ötürü tehdit ettiğini ve darp ettiğini kaydetti.
Arabadan inip Başkan Tülücü ile konuştuğunu kaydeden F.H arayı bulmak için konuşmak istediğini fakat başkanın ve yanındaki adamların kendisini darp ettiğini iPhone marka telefonunu kırdıklarını söyledi.
Mağdur F.H hastaneye gidip darp raporu aldığını konu ile ilgili polis merkezine şikayette bulunduğunu GIYNIK’a aktardı. Darp mağduru F.H yapılanların cezasız kalmamasını ve adaletin yerini bulmasını istediğini kaydetti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu