KıbrısManşetToplum

Belediye ekipleri halkın imdadına yetişti

İskele Belediyesi ekipleri, şiddetli fırtına ve sağanak yağışın yarattığı olumsuzlukları gidermek için yoğun çaba harcadı

İskele Belediyesi ekipleri, şiddetli fırtına ve sağanak yağışın yarattığı olumsuzlukları gidermek için yoğun çaba harcadı.

DENİZDE ÇIKAN HORTUM PANİK YARATTI
Kuzey Kıbrıs’ı olumsuz şekilde etkileyen soğuk hava dalgası, İskele bölgesinde de etkili oldu. İskele Long Beach bölgesinde deniz içerisinde çıkan devasa hortum paniğe neden olurken, şans eseri hortumun karaya çıkmaması ile olası bir felaketin önüne geçildi. Fırtınalı havanın etkisiyle İskele-Karpaz yolunda zaman zaman zaman yoğun yağış nedeniyle görüş mesafesi azalırken, yollardaki su birikintileri ve bazı bölgelerdeki buzlanma, tehlike yarattı.

AYDINLATMA DİREĞİNİN YARATTIĞI TEHLİKE GİDERİLDİ
Çarşamba akşamı bölgedeki yağış ve fırtınanın etkisini azaltmasıyla birlikte, Long Beach bölgesinde anayol üzerindeki refüjde bulunan, sağanak yağış ve fırtınadan dolayı devrilmek üzere olan aydınlatma direği, İskele Polis Müdürlüğü Trafik ekibinin eskortu eşliğinde İskele Belediyesi Elektrik Birimi ve Teknik Ekibin müdahalesiyle kontrollü bir şekilde düzeltildi.

YOLLLARA DEVRİLEN AĞAÇLAR VE TAŞLAR KALDIRILDI
Kuzucuk – Boğaziçi Köy yolunda, fırtına ve sağanak yağış sonrası yol içerisine devrilen ağaçlar, İskele Belediyesi ekiplerince yoldan kaldırılarak, yol yeniden güvenli şekilde trafik akışına açıldı. Öte yandan Ardahan-Kantara yolunda, sağanak yağış sonrası yola düşen taşlar da belediye ekipleri tarafından kaldırılarak, söz konusu güzergah yeniden güvenli halde trafik akışına açıldı…

Diğer Haberler

Başa dön tuşu