Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetSiyaset

BRTK Akıncı’nın kınamasına cevap verdi

Akıncı'nın BRT yönetimini kınamasının ardından BRTK Müdürü Meryem Özkurt'tan açıklama geldi... Özkurt, seçim sürecinde tüm adaylara eşit şekilde yer verilmekte olduğunu, BRT’de programlara katılımın kura ile belirlendiğini ve demokratik bir seçim sürecine katkı koymanın ilke olarak benimsendiğini açıkladı

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamada BRT Yönetimi ve Müdürlüğünün kınanmasının ardından Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Müdürü Meryem Özkurt, yaptığı yazılı açıkılamada, başarılı bir seçim gecesinin ardından Pazartesi sırasıyla Barolar Birliği Başkanı Hasan Esendağlı,YSK Başkanı Narin Şefik’le telefon bağlantısı gerçekleştirildiğini, daha sonra sırasıyla gazeteci Aytuğ Tűrkkan, Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, CTP milletvekili Erkut Şahali, gazeteci Hasan Hastürer ile YDP Genel Baskanı Erhan Arıklı’nın konuk edildiğini aktardı.

Özkurt, yine eşitlik ilkesine uyarak Baykan Gürses’in hazırlayıp sunduğu 45+ programına UBP Genel Sekreteri Ersan Saner ve TDP milletvekili Zeki Çeler’in davet edildiği bilgisini verdi.

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Müdürü Özkurt, “Seçim propagandalarının başlayacağı 14 Ekim tarihinden itibaren ikinci tura kalan iki adayın temsilcilerini sırasıyla eşit şartta ve eşit sayıda programlara konuk edeceğimizi kamuoyuna duyururuz” dedi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu