FutbolKıbrısManşetSporToplum

Cihangir’de Tarihi Derbi

Aksa Süper Ligi 8. Hafta maçında derbi heyecanı yaşanacak. Cihangir'de oynanacak derbide Cihangir ile Miracle Değirmenlik 6 yıl aradan sonra tekrar karşı karşıya gelecek.

Aksa Süper Ligi 8. Hafta maçında derbi heyecanı yaşanacak. Cihangir’de oynanacak derbide Cihangir ile Miracle Değirmenlik 6 yıl aradan sonra tekrar karşı karşıya gelecek.

Bu maçın önemi iki takımında zirve yarışının içinde olmasından dolayı daha da önem taşıyor. Cihangir son lig maçında Türk Ocağı Limasol maçından galibiyetle ayrılarak zirve yarışını sürdürmüştü. Cihangir son 7 maçta 15 puan toplayarak 3. sırada yer aldı. Cihangir ligde rakibi ile birlikte yenilmeyen 3 takımdan biri olarak göze çarpıyor.

Her maçın hikayesi farklı olurken Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu 7. hafta oynanan M.Değirmenlik – Lefke maçını yakından takip etti. Tecrübeli hocanın bu maçtaki analiz ve oyun planını hazırladığını düşünüyoruz.

Toygar Davulcu’nun bu maçtaki en büyük kozu son lig maçında 1 gol atan gol sayısını da 6’ya çıkaran Muhittin Tümbül olacak. Miracle Değirmenlik son 7 maçta topladığı 19 puanla ligde 2. sırada yer alıyor. Teknik Direktör Mehmet Bolkan’ın bu maçta nasıl bir oyun planı ile oynayacağı merak konusu.

Geçtiğimiz haftalarda kadroda bazı değişiklikler yapan tecrübeli teknik adamın bu maçta nasıl bir 11 ile çıkacağı merak ediliyor. Lefke maçında Burak Koçar 1 gol 1 asistle oynarken Kasım Tağman’dan da sonradan oyuna girerek golünü atmıştı. İki teknik adam açısından tam bir taktik maçı olacak zorlu derbide iki ekipte kazanarak birbirlerine ligde ilk yenilgisini aldırmak istiyor. Cihangir Stadı’nda saat 14:30’da başlayacak maç BRT-1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Bu zorlu derbide Kerem Eran düdük çalacak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu