GenelKıbrısManşetSpor

Conifa basın toplantısı yapıldı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun ev sahipliğinde 2023 Haziran ayı içinde gerçekleşecek Coniva Avrupa Kupası için basın toplantısı dün yapıldı.
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Ahmed Samşi Topcan Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıda KTFF başkanı Hasan Sertoğlu ile Bağımsız Futbol Federasyonları Birliği (CONIFA) Avrupa Başkanı Alberto Rischio basına bilgi verdi.

Toplantıda konuşan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu daha önce bu organizasyonun ülkede yapıldığını hatırlatarak “Bu turnuvayla ilgili tecrübemiz var bu sefer daha iyi geçen defakinden daha güzel daha profesyonel yapmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Sertoğlu “Hiç olmazsa buradaki gençlerin milli duyguyu tatmalarını sağlarsak ne mutlu bize.

Özellikle puma gibi bir markanı milli takıma sponsor olması bizde bir heyecan yarattı bu heyecanı gençlerimize de yaşatmak için bu düşünceye girdik” diyerek şampiyonanın 3-11 Haziran tarihleri arasında KKTC’de yapılacağını açıkladı.

Bağımsız Futbol Federasyonları Birliği (CONIFA) Avrupa Başkanı Alberto Rischio pandemi sonrasında tüm ülkelerin bu organizasyon için heyecanlı olduklarını belirterek şampiyonanın 12 ülke ile gerçekleşeceğini kaydetti.
Rischio maçları yönetecek hakemlerin yerli hakemler dışında Avrupa’dan gelecek hakemler tarafından yönetileceğini bunun için çalışan bir komitelerinin olduğunu kaydetti.

Basın toplantısında organizasyonun 3-11 Haziran tarihleri arasında KKTC’de gerçekleşeceği ve dörderli 3 grupta 12 takımın ülkedeki 6 merkezi stadda oynayacağı açıklandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu