KıbrısManşet

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu’ndan başsağlığı mesajı

8 yaşındaki Meryem Ceren Kırma'nın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmesi tüm ülkeyi yasa boğarken, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu, minik Ceren'e rahmet ailesine ise başsağlığı diledi.

8 yaşındaki Meryem Ceren Kırma’nın Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmesinin yankıları sürüyor.

ERSİN TATAR: ACIMIZ ÇOK BÜYÜK

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, sosyal medyada yaptığı paylaşımla minik Ceren’in ailesine başsağlığı diledi. “Acımız çok büyük” diyen Tatar, minik Ceren’in yakınlarına başsağlığı diledi.

İşte Cumhurbaşkanı Tatar’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım:

“Minik Ceren’imizi kaybetmenin çok büyük üzüntüsü içerisindeyiz. Henüz 8 yaşındaydı. Lefkoşa Güneş spor klübü Badminton Sporcusu Minik Ceren’imizi rahmetle anar, acılı ailesine ve tüm yakınlarına başsağlığı dilerim.
Acımız çok büyük, Covid’i ciddiye almaya devam etmeli, sürekli tedbirli olmayı unutmamalıyız.”

SADIK GARDİYANOĞLU: SEN ARTIK BİR MELEKSİN

Öte yandan UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu da bir mesaj yayınladı. Gardiyanoğlu mesajında, “Sen artık bir meleksin” vurgusunu yaptı. İşte Gardiyanoğlu’nun mesajı:

“Minik Ceren’imiz sen artık bir meleksin.Daha 8 yaşındayın kuzum.Neydi acelen…Lefkoşa Güneş spor klübü Badminton Sporcumuz Minik Ceren’imizi bugün kaybettik.Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerinin başı sağ olsun…”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu