EkonomiKıbrısManşetToplumYaşam

Cypfruvex’te yeni hedef solar enerji

Cypfruvex İşletmecilik Ltd'in 27. Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurulda şirket yönetiminin son 3 yıllık mali raporları onandı.

Cypfruvex İşletmecilik Ltd’in 27. Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurulda şirket yönetiminin son 3 yıllık mali raporları onandı.

Gerçekleşen genel kurulda üyelere yapılan yatırımlar ve yeni hedefler anlatıldı. Cypfruvex İşletmecilik Ltd’in yönetim kadrosunda değişiklik yapılmazken tesislere yapılan yatırımlar üyeler tarafından büyük beğeni topladı.

ŞANLIDAĞ: NARENCİYE, İHRACATTA BİRİNCİ SIRAYA YÜKSELDİ

Cypfruvex İşletmecilik Ltd Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Şanlıdağ, “pandemi nedeniyle 2 yıldır yapılamayan genel kurulumuzu yaptık. Hayırlı olmasını diliyorum.

Genel kurulda son iki yılda ortaya koyduğumuz faaliyetler, fabrikanın yenilenmesi, kapalı alanların büyütülmesi ve üretici bazında neler yapabileceğimiz konuları ele alındı.

Çok olumlu bir havada geçti. Bu sezonda göstereceğimiz performans geçtiğimiz iki yılki çalışmaları aratmayacaktır. Yeni sezonun üreticilere ve ihracatta birin sıraya yükselen narenciyenin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

REDİF MÜJDELERİ SIRALADI

Cypfruvex İşletmecilik Ltd. Genel Müdürü Cemal Redif de, “Ertelenen genel kurulumuzun 27’cisini yaptık. Şirketimiz son iki dönemde göstermiş olduğu yüksek performanstan elde ettiği karla yatırım alanında da büyük atılım göstermiştir. Eski yapımızın 3 katı büyüklüğünde yeni tesislerle birlikte üreticimizin lehine yatırımlar yapmaktayız. İnşallah önümüzdeki yılda solar sistem, marmelat tesisi kurulacak ve taze meyve sularının taze olarak şişelenerek halkımızın beğenisine sunulacaktır. Güzelyurtlu üreticilerimize hayatlarını idame ettirebilmeleri adına bizlerin de koymaya çalıştığı katkıyla ürettikleri için çok teşekkür ederiz. 27.  Olağan Genel Kurulu’nu yaptık. 2018-2019, 2019-2020 ve 2020-2021 01 Eylül’de başlayan ve 31 Ağustos da tamamlanan hesap dönemlerimize ait bilançolarımızı onayladık. Son iki dönemde kar yapan şirketimizin yaptıkları ve yatırımlarını anlattık. Tüzüğümüzü güncellendik ve onaylattık” diyerek genel kurula katılanlara teşekkür etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu