FutbolGenelSpor

Değirmenlik rakibini 5-2 mağlup etti

Miracle Değirmenlik, maçı 5-2 kazanarak yükselişini sürdürdü ve zirve takibine devam etti.

DEĞİRMENLİK VE KARŞIYAKA’DAN 12 GOL:  Miracle Cash&More’un ana sponsorluğunu yaptığı AKSA Süper Lig ekibi Miracle Değirmenlik ve AKSA 1. Lig ekibi Mircale Karşıyaka 4. haftada rakiplerini gole boğdu. Her iki ligde de şampiyonluk hedefleyen Miracle ekipleri 4. haftada deplasmana çıkarken Değirmenlik rakibini 5-2, Karşıyaka ise 7-0 mağlup etti. Miracle ekipleri 4. haftada net galibiyetlere imza atarken rakip fileleri 12 kez sarsmış oldu.

 

MİRACLE DEĞİRMENLİK ZİRVEYİ KOVALIYOR: AKSA Süper Lig’in 4.haftasında China Bazaar Gençlik Gücü ile Miracle Değirmenlik kozlarını Lefkoşa Atatürk Stadı’nda paylaştı. Şampiyonluk adayı Miracle Değirmenlik, maçı 5-2 kazanarak yükselişini sürdürdü ve zirve takibine devam etti. Karşılaşmada Miracle Değirmenlik’e galibiyeti getiren golleri Burak Koçar, Şükrü Erdoğan ve Hüseyin Deynekli (3) kaydederken, ev sahibi Gençlik Gücü’nde goller Charlton Mashumba ve Ümitcan Babahan’dan geldi. Bu sonuçla Mirale Değirmenlik puanını 10 yaptı ve ikinci sırada yer aldı. Ligin 5.haftasında China Bazaar Gençlik Gücü takımı deplasmanda Mağusa Türk Gücü ile karşılaşırken, Miracle Değirmenlik de kendi evinde Küçük Kaymaklı ile karşı karşıya gelecek.

 

MİRACLE KARŞIYAKA 7 GOLLE KAZANDI: Aksa Birinci Lig’in 4. haftasında İncirli ile Miracle Karşıyaka İncirli Hüseyin Altıncıoğlu Stadı’nda karşılaştı. Miracle Karşıyaka deplasmanda 7 gol atarak 3 puanın sahibi oldu. Kaşrıyaka’da Esin Sonay ve İlyas Yılmaz hat-trick yaparak maça damga vururken ilk gol de Muhammet Ali Uçar’dan geldi. Bu skorla İncirli 3 puanda kalırken Miracle Karşıyaka puanını 7 ye çıkardı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu