KıbrısManşetSağlık

Değirmenlik’te 3 pozitif vaka

Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, bölgede dün yapılan 728 PCR testi sonucunda 3 pozitif vakaya rastlandığını, 725 kişinin  test sonucunun negatif olduğunu açıkladı

Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, bölgede dün yapılan 728 PCR testi sonucunda 3 pozitif vakaya rastlandığını, 725 kişinin  test sonucunun negatif olduğunu açıkladı.

Testlerde Değirmenlik Belediyesi ile iş birliği içerisinde çalışan Sağlık Bakanlığı’na ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür eden Karavezirler, “Sosyal mesafemizi koruyalım, kalabalıklardan uzak duralım, maskemizi takalım ve hijyenimize özen gösterelim” mesajını iletti.

“Değerli Bölge Halkım, Dün bölgemizde yapılan, Değirmenlik, Beyköy Minareliköy, Cihangir, Demirhan, Düzova, Çukurova, Yeniceköy ve Kalavaç köylerinde ikamet eden 728 kişiye PCR testi yapılmıştır. Bu test sonuçlarından sadece üç tanesi pozitif çıkmış, 725 kişinin test sonucu negatif çıkmıştır” diyen Karavezirler, “Değerli bölge halkım içinden geçtiğimiz bu zor süreci ve her türlü sıkıntıyı birlikte atlatacağız. Birbirimize destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Karavezirler, “Sosyal Mesafemizi koruyalım, kalabalıklardan uzak duralım, maskemizi takalım ve hijyenimize özen gösterelim. Bölgemizde 65 yaş üzeri vatandaşlarımızın aşılanması devam etmektedir. Bu konuda destek isteyen vatandaşlarımız 0533 888 2508, 0533 888 2540, 1828 numaralı telefonlardan belediyemizin personeline ulaşabilir. Bu dönemde işbirliği içeriğinde çalıştığımız Sağlık Bakanlığı’na ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür eder, kolaylıklar dilerim. Sağlıkla kalın” açıklamasında bulundu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu