KıbrısManşet

Dikkatsizlik ve alkollü araç kullanma kazalara neden oldu

Çamlıbel-Yılmazköy Anayolu’nun 8-9’uncu kilometreleri arasında, Kadir ARIN (E-43) yönetimindeki PV 580 plakalı salon araç ile Yılmazköy istikametine doğru seyrettiği sırada, sağa meyilli viraja geldiğinde dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan çıkmış ve toprak sete çarparak 2 takla attıktan sonra tavanı üzerinde durmuştur.

Direksiyon hakimiyetini kaybetti, takla atarak durabildi

12.04.2023 tarihinde, saat 22:30 sıralarında, Çamlıbel-Yılmazköy Anayolu’nun 8-9’uncu kilometreleri arasında, Kadir ARIN (E-43) yönetimindeki PV 580 plakalı salon araç ile Yılmazköy istikametine doğru seyrettiği sırada, sağa meyilli viraja geldiğinde dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan çıkmış ve toprak sete çarparak 2 takla attıktan sonra tavanı üzerinde durmuştur.

Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Kadir ARIN, kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından müşahede altına alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

Alkollü sürücü tutuklandı

13.04.2023 tarihinde, saat 02:30 sıralarında, Lefkoşa’da Girne Caddesi üzerinde, Hasan KOÇ (E-24) 71 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki EV 170 plakalı salon araç ile güney istikametine doğru seyrettiği sırada 29 Ekim Sokak yol kavşağına geldiğinde, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağından çıkmış ve kaldırım üzerindeki 4 adet demir direğe çarptıktan sonra, yoluna devam ederek bir iş yerinin vitrin camına çarpmıştır. Çarpmanın etkisiyle yan tarafa savrulan EV 170 plakalı araç, bir iş yerinin duvarına ve reklam panosuna da çarpıp durmuştur.

Kaza sonucu yaralanan olmadı. Araç sürücüsü Hasan KOÇ tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir

Diğer Haberler

Başa dön tuşu