Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrıs

Doğukan Ulaç’tan Dünya Kupası’nda ilk tecrübe

Kariyerinin ilk Dünya Kupası yarışına katılan Doğukan Ulaç, 2025 sezonunun son ayağı olan Golfo Aranci’deki yarışta 70 sporcu arasında 47’nci oldu.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Kıbrıslı Türk yüzücü Doğukan Ulaç, kariyerinin ilk Dünya Kupası yarışı olan ve 2025 yılının son etabı olarak düzenlenen Golfo Aranci yarışını tamamladı. 70 sporcunun start aldığı yarışta 01:57.27’lik derecesiyle 47’nci olan Ulaç, elde ettiği sonucun gelecek yarışlar açısından önemli bir tecrübe olduğunu belirtti.

 

Ulaç, bu yıl beş yarışa katılım sağladığını ve kendisi için oldukça gelişim dolu bir sezon geçtiğini ifade etti. Avrupa Büyükler Açık Su Yüzme Şampiyonası’na (Starigrad) katılan Ulaç, Avrupa Açık Su Kupası’nın beş ayağından üçünde (Setubal, Paris, Barcelona) ve Dünya Açık Su Kupası’nın dört ayağından birinde (Golfo Aranci) yarıştı.

 

Başarılı yüzücü, “Seneye daha fazla yarışa katılım sağlayıp daha iyi gelişerek ve puan toplayarak 2028 Olimpiyatları yolunda devam edeceğiz. Destekleyen tüm herkese maddi manevi çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu