KıbrısManşet

Döveç Group’un mega projesi ile Kuzey Kıbrıs ve yatırımın geleceği ‘Metaverse’te konuşulacak

Döveç Group, yapay zekâ destekli satış sistemi ‘dovai’den sonra çalışmalarını ‘metaverse’ evrenine taşıdı

Querencia, Kıbrıs’ta Metaverse evreninde lansmanı yapılan ilk proje olarak tarihe geçecek

 

METAVERSE SUMMİT 2022 1 KASIM’DA… Emlak ve İnşaat camiası, 1 Kasım Salı günü 16.30’da Döveç Group’un düzenlediği Metaverse Summit 2022’de buluşuyor. Bu sektöre ve metaverse dünyasına ilgi duyanların da katılacağı etkinlik Kuzey Kıbrıs’ın ilk Metaverse proje lansmanı olma özelliğini taşırken; Querencia da Kıbrıs’ta Metaverse evreninde lansmanı yapılan ilk proje olarak tarihe geçecek. Bu lansmanın bir başlangıç olduğunu vurgulayan Döveç Group yetkilileri etkinlik sonrasında Metaverse evreninde farklı birçok yeniliğin gayrimenkul sektörünü geliştirmek için hayata geçirileceğini belirtti.

 

‘DOVAİ’DEN SONRA ‘METAVERSE’… Döveç Group’tan yapılan açıklamada, “İnovasyon ekibinin yoğun çalışmaları ve vizyonu ile dünyadaki tüm yeniliklere hızlı adapte olarak Kuzey Kıbrıs’ı ilklerle buluşturmaya devam ediyor” denildi. Açıklamada, daha önce duyurulan Yapay Zekâ destekli satış sistemi ‘dovai’den sonra çalışmaların yeni nesil dünya olarak tanımlanan metaverse evrenine taşındığı da vurgulandı. Katılımın 100 kişi ile sınırlı olacağı etkinliğe kayıt yaptırmak için ‘dovecconstruction.com/metaverse’ sayfasının ziyaret edebileceği veya Döveç Group Facebook ve Instagram sayfalarının incelenebileceği belirtildi.

 

ETKİNLİK İKİ BÖLÜMDEN OLUŞACAK… İki bölümden oluşacak etkinliğin birinci ayağında Döveç Group direktörü Burçin Döveç’in konuşması ile mega proje Querencia’nın tanıtımı gerçekleştirilirken özellikle yurt dışından yatırımcıların yoğun talebi ile dikkatleri çeken Querencia’nın D bloğu da satışa açılacak. Etkinliğin ikinci ayağında ise birbirinden değerli konuklar ve konuşmacılar ile Kuzey Kıbrıs’ta Yatırım, İskele ve Long Beach’e Yatırım ve Yatırım’ın Geleceği ile alakalı seminerler düzenlenecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu