GenelKıbrısManşet

El-Sen Başkanı Kubilay Özkıraç’tan eylem açıklaması

Özkıraç: "Halk mağdur edilmeyecek" dedi

El-Sen Başkanı Kubilay Özkıraç, katıldığı programda El-Sen’in eylemi ile ilgili açıklamada bulundu.

Kıb-Tek Yönetim Kurulu Başkanı Turan Büyükyılmaz’ın ambarlarımızda sıkıntı yok açıklamalarına değinen Özkıraç; “Ambarlarımız bomboş. Sayaç yok, araç gereç yok, malzeme yok. Turan bey , “var” diyor, ispatlasın. İspatlarsa ben bunun bu görevi yakarım. Turan bey, bu sendikanın bir üyesi değil, Bakanlar Kurulu tarafından atanan bir bürokrat.Bizim güvenlik malzememiz bile yok” dedi

Sendikanın yapacağını açıkladığı eylem kararı ilgili de konuşan Özkıraç, eylemin yolsuzlukların üzerine gideceğiz açıklamaları ile ilgili olup olmadığı konusu ile ilgili yaptığı açıklama ise şu ifadeleri kullandı:

“Altını yüz kez çiziyorum. Atılacak olan her ciddi adımda yanlarında olacağız. Ancak Arıklı’yı ciddi görmedik. Arıklı’nın tek amacı var o da yabancı sermaye satmak. Tamamen bir algı operasyonu yapıyor. Bizim sendikamız yolsuzlukların üzerine ciddiyetle gider. Kirli eller yolsuzlukla mücadele edemez. Genel grev kararında ısrarlıyız. Halkı mağdur edecek tek bir hareketimiz olmayacak. BU ülkeyi bu hala getiren yönetenlerdir. Bu hükümet bu eylemin bedelini ağır ödeyecek. Halkın elektriği kesilmeyecek.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu