KıbrısManşet

Elexus Hotel: Çalışanlarımızın tamamı negatif

Girne’de faaliyet gösteren Elexus Hotel’in Müdürü’nün PCR test sonucunun pozitif çıkmasının ardından otel müdürüyle teması olan ve temas ihtimali bulunan tüm otel personeline de PCR testi yapıldı

Girne’de faaliyet gösteren Elexus Hotel’in Müdürü’nün PCR test sonucunun pozitif çıkmasının ardından otel müdürüyle teması olan ve temas ihtimali bulunan tüm otel personeline de PCR testi yapıldı. Elexus Hotel tarafından yapılan açıklamada, tüm çalışanların test sonucunun negatif çıktığı duyuruldu. “Yöneticimize acil şifalar diliyoruz” açıklamasında bulunan otel yönetimi, Sağlık Bakanlığı yetkililerine de yardımları ve destekleri için teşekkür etti.

Elexus Hotel tarafından yapılan açıklama şu şekilde: 

“Son iki gündür gerek KKTC yerel basını gerek sosyal medyada otelimiz ELEXUS ile ilgili yapılan haberler nedeniyle doğru ve güncel bilgiyi paylaşmak isteriz.

Dünya Sağlık Örgütü, ve KKTC Sağlık Bakanlığı yönergeleri doğrultusunda ve KKTC Turizm ve Çevre Bakanlığı’nın belirlediği “Covid-19 Sertifikasyon Programı” çerçevesinde hassasiyetle aldığımız hijyen ve dezenfeksiyon önlemlerimizin uygulanmasına en üst seviyede ve dikkatle devam edilmektedir.

Elexus Hotel Koronavirüs Kriz Komitemiz, Sağlık Bakanlığı yetkillileri ile iletişime geçerek yönlendirmeleri doğrultusunda, kapsamlı bir tarama yaparak, yöneticimizle temasta bulunma ihtimalı olan çalışanlarımızı belirlemiştir. İlgili çalışanlarımıza, Sağlık Bakanlığı yetkilileri tarafından koronavirüs teşhislerinde kullanılan PCR testi yapılmıştır. Çalışanlarımıza yapılan testlerin tamamının sonucu ise negatif çıkmış, pozitif bir vakaya rastlanmamıştır.

Yöneticimize acil şifalar diliyor, sürecin güvenle tamamlanması adına ilgi, yardım ve desteklerini esirgemeyen Sağlık Bakanlığı yetkililerimize teşekkür ediyoruz. Yetkili makamlarla koordinasyon halinde, sağlıklı ve güvenli bir tatil için standartların üstünde bir hasasiyetle tüm önlemlerimizi alarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu