KıbrısManşetSağlık

Erdener Market’ten sağlığa katkı: Aşı olun! Hem sevdiklerini hem de kendinizi koruyun

Erdener Market sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Sosyal Medya hesabından yaptığı çağrı ile herkesi aşı olmaya davet Erdener Market “Aşı olun! Hem sevdiklerini hem de kendinizi koruyun” sloganı ile müşterilerini aşı olmaya davet etti

Erdener Market sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Sosyal Medya hesabından yaptığı çağrı ile herkesi aşı olmaya davet Erdener Market “Aşı olun! Hem sevdiklerini hem de kendinizi koruyun” sloganı ile müşterilerini aşı olmaya davet etti.

Girne Aşı Merkezi’nde oluşturulan gönüllülük ağını tebrik eden Erdener Market Direktörü Aytekin Bağcıer, aşı merkezinde çalışan personelin yemekleri ile ilgili girişim başlattıklarını ve her Salı öğle yemeklerini karşıladıklarını açıkladı.

Girne Aşı Merkezi’ne katkı sağlayan firmalara teşekkür eden Bağcıer “Aşı Merkezinde gönüllü hizmet veren sağlıkçılara özellikle çok teşekkür ederiz. Erdener Grup bünyesindeki tüm market çalışanlarımızı ve müşterilerimizi aşı olmaya bir kez daha davet ediyoruz” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu