KıbrısManşetSiyasetTürkiye

Fuat Oktay’ın gelişini değerlendirdi, “İradenin teslimi”

CTP Milletvekili Erkut Şahali, ekonominin çarklarının dönmesi kapsamında bir hareket olmadığını ve bu durumun hükümetin gündeminde olmadığına dikkat çekti. Şahali, Başbakan Ersan Saner’in geçtiğimiz günlerde Meclis Genel Kurulu’nda yaptığı açıklamaya dikkat çekerek "Başbakan Ersan Saner, Başbakan olarak konuşmaya başlayamadı” dedi

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Erkut Şahali, Genç TV’de ‘Bugüne Dair’ adlı programa katılarak, gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.

Şahali, ekonomik anlamda birçok çarkın tekrar dönmesi için bir hareket olmadığını, alternatif senaryoların olmadığını dile getirerek “Ne kadar konuşursak konuşalım hükümetin gündeminde bu konular yok…” dedi.

Başbakan Ersan Saner‘in geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Meclis Genel Kurulu’nda yaptığı açıklamaya dikkat çekerek, “Başbakan Ersan Saner, Başbakan olarak konuşmaya başlayamadı” diyerek eleştirdi.

Yılın ilk günlerinde kamusal alanların harçlarına yapılan zamları da değerlendiren Şahali, pandemi döneminde artışa imtiyaz tanınarak, zamların yapılmamasının mümkün olduğunu ifade etti.

Ekonomik şartları koruyabilmek adına minimum düzeyinde tutulan hayat pahalılığının asgari ücrete yansıtılması gerektiğine dikkat çekti.

“FUAT OKTAY KKTC’YE GELİYOR” HABERLERİ HAKKINDA… “İRADENİN TESLİMİ ANLAMINDA GELİR”

Önümüzdeki günlerde Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın beraberindeki heyet ile KKTC’ye geleceği yönündeki haberler hakkında da konuşan Erkut Şahali, “İradenin teslimi anlamına gelir… Ben bunu hazmetmem” ifadelerini kullanarak bu olayın devlet kurumlarına zarar vereceğini söyledi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu