KıbrısManşet

Girne Narkotik’ten ‘Tetik Operasyonu’

Girne'de dün gece hareketli saatler yaşandı. Bir evde yüklü miktarda uyuşturucu bilgisi alan Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğüne bağlı ekipler Doğanköy'de bir eve operasyon düzenledi.

Girne Narkotik’ten ‘Tetik Operasyonu’
Girne bunuda gördü…

DEVRİM DEMİR

Girne’de dün gece hareketli saatler yaşandı. Bir evde yüklü miktarda uyuşturucu bilgisi alan Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğüne bağlı ekipler Doğanköy’de bir eve operasyon düzenledi.

Biri kadın üç kişinin tutuklandığı operasyonda polis yarım kilo hintkeneviri, eroin, kokain, tabanca, şarjör, canlı mermi , 25 bin Türk Lirası, 250 Dolar, 360 Sterlin, 325 Euro, 2 adet hassas terazi ele geçirildi.

Eve giren Narkotik Polisine silah çeken 67 yaşındaki Bülent Tüge, “Kıpırdamayın kaybedecek hiç bir şeyim yok” diyerek polisleri öldürmek için tetiğe bastı. Ateşlenmeyen tabanca üzerine kaçmaya çalışan Tüge, kendisini durdurmaya çalışan polis mensupları ile boğuştu.

Makul güç kullanılarak göz altına alınan zanlılar Bülent Tüge, Mehmet Ali Özdoğan ve Leyla Özdoğan az önce tutukluluk talebi ile Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Mahkeme olayın ciddiyetine vurgu yaparak 1 gün tutukluluk emri verdi.

Detaylar gelecek….

Diğer Haberler

Başa dön tuşu