KıbrısManşet

Gözler mahkemede!

Koruçam'da geçtiğimiz pazar günü yaşanan olayda; sopalar, yumruklar ve tekmelerle Gürcan Öder’i darp ederek burnunu kıran, vücudunun muhtelif yerlerinde şişlikler ve morluklar oluşmasına neden olan 9 zanlı bugün yeniden mahkemeye çıkarılıyor

Koruçam’da geçtiğimiz pazar günü yaşanan olayda; sopalar, yumruklar ve tekmelerle Gürcan Öder’i darp ederek burnunu kıran, vücudunun muhtelif yerlerinde şişlikler ve morluklar oluşmasına neden olan 9 zanlı bugün yeniden mahkemeye çıkarılıyor. Gürcan Öder’in yanı sıra Koruçam Muhtarı Antonis Sarrou da saldırganlardan nasibini almış ve zanlılar tarafından darp edilerek gözlüğü ve telefonu kırılmıştı.

Olay ardından tutuklanan 54 yaşındaki Ahmet Aslantürk, 28 yaşındaki Yakup Aslantürk, 51 yaşındaki İbrahim Aslantürk, 47 yaşındaki Necmi Aslantürk, 42 yaşındaki Niyazi Aslantürk, 54 yaşındaki İbrahim Keleş, 52 yaşındaki Bayram Ertürk, 49 yaşındaki A.E. ve 14 yaşındaki S.A. tutuklanarak Pazartesi günü aleyhlerinde Ciddi Darp, Vahim Zarar ve Darp suçlamalarından soruşturma maksatlı 2 günlük tutukluluk emri temin edilirken, tutukluluk süreleri dolan zanlılar bugün yeniden Girne Kaza Mahkemesi’nde yargıç huzuruna çıkarılacak.

Gürcan Öder’i silahla tehdit eden ve 9 kişi toplayarak Öder’i öldüresiye döven zanlıların tutukluluk sürelerinin uzatılması beklenirken, geçmişte yaşanan benzer vahim olaylarda olduğu gibi zanlıların tutuklu mu yargılanacağı yoksa teminata bağlanarak serbest mi bırakılacağıysa henüz bilinmiyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu