KıbrısManşetToplum

Güney Kıbrıs’ta darp edildiğini iddia eden KKTC vatandaşı genç kız o anları paylaştı

Asya Karaali isimli KKTC vatandaşı genç kız sosyal medya hesabından arkadaşlarıyla birlikte gittiği Güney Kıbrıs'ta önce tacize uğradığını ardından ciddi şekilde darp edildiğini 2 metre yüksekliğindeki duvardan aşağı atıldığını iddia eden bir paylaşımda bulundu.

Asya Karaali isimli KKTC vatandaşı genç kız sosyal medya hesabından arkadaşlarıyla birlikte gittiği Güney Kıbrıs’ta önce tacize uğradığını ardından ciddi şekilde darp edildiğini 2 metre yüksekliğindeki duvardan aşağı atıldığını iddia eden bir paylaşımda bulundu.

İki dişi ve parmağının kırıldığını belirten genç kız , ambulansla Güney Kıbrıs’ta hastaneye kaldırıldığını durumunun iyi olduğu gerekçesiyle de taburcu edildiğini belirtti.

Rum polise giderek davacı olduğunu ve  söyleyen Karaali, darp raporu alamadığını ve mağdur edildiğini de belirtti.

Asya Karaali’nin paylaşımı şu şekilde;

“Cuma akşamı Rum tarafında ayia napaya kız arkadaşımla eğlenmeye gittim. Dönüşte kaçarken 3 tane Rum erkeği tarafından tacize uğradım. İstemediğimi söyleyip, türk olduğumu konuşmamdan anladıkları için bana küfür edip suratıma yumruk vuruldu. Daha sonra beni yaklaşık 2 metre yüksek bir duvardan aşağıya asfalta attı.

Bayıldığım için hatırlamıyorum fakat orada görenler ambulansı aradı, fakat hastaneye gittiğimde bir şeyim olmadığını söylediler.

Rum polisine gidip davacı oldum. Ön iki dişim kırıldı, yüzümün sol tarafı ezildi, şişti ve morardı.

Daha sonra ben türk tarafına geldim. Dişlerimi Dr. Emine Karaşahin’de yaptırdım. Daha sonra Gazimağusa devlet hastahanesine gittim.

Parmağımın kırık olduğunu söylediler fakat darp raporu alamayacağımı olayın güneyde gerçekleştiğini söylediler. Daha sonra Mağusa Polisine gittim onlarda yardımcı olamayacaklarını Lefkoşa polisine gitmem gerektiğini söylediler.

Rum polisi benden dokdora gittiğime dair rapor istedi.

Bende bana yardımcı olabileceğini düşündüğüm ailemin tanıdığı için dr. Mustafa Kalfaoğlunu kişisel telefonundan aradım. Fakat bana çok kötü bir üslupla bu işlerle uğraşamaycağını söyledi.

Hastahaneden rapor alamadığımı anlatmaya çalışırken sözümü kesip bana ters tavırlarla kısaca(dangalaklayarak) telefonu kapattı.

Ben mağdurum ve beni kendi Türk milletim savunmazken Rum hükümetinin nasıl savunmasını bekleyebilirim? Bu memlekette insanın canı, Türk parasından bile daha kıymetsiz hepinize yazıklar olsun.

Bir 1 kişi görseli olabilir
Bir 1 kişi görseli olabilir

Diğer Haberler

Başa dön tuşu