KıbrısManşetToplum

“Güvenli yollar, huzurlu yarınlar!”

Mehmetçik-Büyükkonuk Belediyesi ekipleri, bölgedeki yabani ot temizliği ve trafik güvenliği çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor

Mehmetçik-Büyükkonuk Belediyesi ekipleri, bölgedeki yabani ot temizliği ve trafik güvenliği çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

YOL KENARINDAKİ OTLAR TEMİZLENDİ
Mehmetçik-Büyükkonuk Belediyesi ekipleri, bölgedeki yabani ot temizliği çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Ekipler, yabani kuru ot temizleme çalışmaları kapsamında yol kenarlarında büyüyen otların temizliğini büyük bir özenle gerçekleştiriyor. Mehmetçik-Büyükkonuk Belediyesi, “Güvenli Yollar, Huzurlu Yarınlar!” sloganıyla, bölge köylerinin yol ve trafik güvenliği için başlattığı çalışmalarını sürdürüyor.

“GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ ORTADAN KALDIRLDI”
Mehmetçik-Büyükkonuk Belediyesi’nin sorumluluk alanındaki köylerde; ana yol kavşaklarındaki ot temizliklerinin yanı sıra, köy içlerinde ‘kör noktalara’ trafik aynaları ve mahalle aralarına kasis uygulamalarına kadar, sürücüler ile bölge halkının can ve mal güvenliği için gerekli tüm çalışmalar süratle tamamlanıyor. Her detayın düşünüldüğünü ve yol kenarlarında hem görüntü kirliliği oluşturan hem de özellikle yaz aylarında yangın riskini artıran otların temizlendiğini vurgulayan Mehmetçik-Büyükkonuk Belediyesi, “Ekiplerimiz sağlıklı ve tertemiz bir Mehmetçik-Büyükkonuk için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu