KıbrısManşetToplum

Hamzaoğulları: “Her ilçede yap işlet devretle muayene yerleri oluşturulabilir”

CTP Milletvekili Biray Hamzaoğulları’nın, “Güney ve Kuzey’de Araç Muayene Şekli” konulu güncel konuşmasında, Güney Kıbrıs ve KKTC'deki araç muayene şeklinin birbiriyle taban tabana zıt olduğunu dile getirdi

CTP Milletvekili Biray Hamzaoğulları’nın, “Güney ve Kuzey’de Araç Muayene Şekli” konulu güncel konuşmasında, Güney Kıbrıs ve KKTC’deki araç muayene şeklinin birbiriyle taban tabana zıt olduğunu dile getirdi.

AB’deki uygulamanın getirilmesi için çalışma yapıldığını hatırlatan Hamzaoğulları, bu çalışmanın hayata geçirilmesini talep etti. Hamzaoğulları, birilerine rant sağlanması için ihaleye çıkılmadığı yönünde duyumlar aldığını söyledi.

Biray Hamzaoğulları, birden fazla yerde muayene yapılmasının sağlayacağı kolaylıklara işaret ederek, her ilçede yap işlet devretle muayene yerleri oluşturulabileceğini vurguladı.

Toplu taşımada rahatlık sağlamak için yapılabilecekler konusunda da Güney Kıbrıs’tan örnekler veren Hamzaoğulları, doğru yapılan işlerin bir yerden başlaması gerektiğini söyledi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu