GenelKıbrısManşet

Hasipoğlu: UBP vekiller arası kardeşliği ve dostluğu korur

UBP Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu, parti içinde vekiller arasında yaşanan ve basına yansıyan konularla ilgili GIYNIK’A konuştu.
UBP içinde yaşanan karşılıklı atışmalar, Ali Pilli, Ünal Üstel, Özdemir Berova ve diğer milletvekillerinin basın karşısında parti içi meseleleri tartışmasıyla ilgili olarak konuşan Hasipoğlu, “Birlik bütünlüğümüz bakidir” mesajını verdi.
Parti içinde vekiller arasındaki tartışmalara yönelik açıklama yapmayan Hasipoğlu, konunun parti içi iç meseleler olduğunu belirtti ve “Vekil arkadaşlarımızla konuşacağız bizde böyle tartışmalar zaman zaman olabilir günün sonunda birlik bütünlüğümüz her zaman bakidir” diye konuştu.
Yaşananların parti grup toplantısında ele alınacağı ve vekillerle konuşulacağını da dile getiren Hasipoğlu, “UBP’de çatlak var, çekememezlik var noktasından kimse fayda çıkarmaktan medet ummasın. UBP’de kol kırılır yen içinde kalır UBP birlik bütünlüğü vekiller arası kardeşi dostluğu her zaman korur. Bu hep böyle olmuştur. Daha önce de böyle tartışmalar olmuştur. Kol kırılır yen içinde kalır” dedi ve henüz grup toplantısı için bir tarih belirlenmediğini söyledi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu