GenelKıbrısManşetSpor

İbrahim Safa’dan çifte birincilik

Genç sporcumuz İbrahim Safa, İstanbul’da katıldığı Atletizm Salon Olimpik Deneme Yarışları’nda 600 metre ve 1 mil yarışlarında çifte birincilik yaşadı.

Genç sporcumuz İbrahim Safa, İstanbul’da katıldığı Atletizm Salon Olimpik Deneme Yarışları’nda 600 metre ve 1 mil yarışlarında çifte birincilik yaşadı.

OKUL SPORLARINDAKİ BAŞARISINI SÜRDÜRÜYOR

Ortaokul ve lise eğitimini tamamladığı Hala Sultan İlahiyat Koleji’nde okullar arası atletizm müsabakaları ve yol koşularında birçok KKTC birinciliği elde etmiş bir isim olan İbrahim Safa atletizm kariyerini Türkiye’de de sürdürmeye devam ediyor. Orta ve uzun mesafe koşularının başarılı ismi geçtiğimiz hafta sonu İstanbul’da yapılan yarışlarda çifte birincilik elde etti.

SALON OLİMPİK DENEME YARIŞLARINDA MÜCADEL ETTİ

Türkiye’nin Balıkesir ilindeki Kara Astsubay Meslek Yüksekokulunda eğitim gören İbrahim Safa, geçtiğimiz hafta sonu Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Salon Olimpik Deneme Yarışları’nda mücadele etti. İstanbul Ataköy Atletizm Salonu’nda iki gün süren müsabakalarda 100’ün üzerinde atlet mücadele ederken genç sporcumuz 600 metre ve 1 mil koşularında yarıştı.

600 METRE VE 1 MİL’DE ÇİFTE BİRİNCİLİK

U18, U20 ve Büyükler olmak üzere 3 ayrı yaş kategorisinde gerçekleşen Salon Olimpik Deneme Yarışları’nda U20 kategorisinde mücadele eden 19 yaşındaki İbrahim Safa, ilk gün 600 metrede piste çıktı ve 1 dakika 31 saniye 1 salise ile birinci oldu. Başarılı sporcumuz ikinci gün ise 1 Mil yarışında sahne alarak 4 dakika 59 saniye 5 salise ile finiş çizgisine yine ilk sırada ulaştı ve çifte birincilik yaşadı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu