KıbrısManşet

“İlk testim negatif, semptomum yok”

Muayene ettiği bir hastanın coronavirüs testinin pozitif çıkması ile kendi önlemini alma gereği duyan ve ev karantinasına giren Topal, ev karantinasının 5. gününde GIYNIK'a konuştu. 

Meyil Avcan

HP Milletvekili ve Kulak, Burun, Boğaz Doktoru Hasan Topal, 21 Ağutos tarihinde sosyal medya hesabından muayene ettiği hastasının pozitif çıkmasının ardından kendisini izole ettiğini duyurmuştu.

Muayene ettiği bir hastanın coronavirüs testinin pozitif çıkması ile kendi önlemini alma gereği duyan ve ev karantinasına giren Topal, ev karantinasının 11. gününde GIYNIK’a konuştu.

Topal, sağlık durumunun iyi olduğunu ve test sonucunun da negatif çıktığını kaydederek, hiçbir kovid-19 semptomu göstermediğini belirtti.

Cuma günü karantina sürecinin dolacağını ve 14 günlük izolasyon sürecinin tamamlanacağını söyleyen Topal,  yine PCR testi yaptıracağını ve test sonucunun ‘Negatif’ çıkması durumunda izolasyondan çıkacağını söyledi.

Topal, koronavirüsün öldürücü olmadığını ancak tedbiri elden bırakmamak gerektiğine dikkat çekerek, sözlerini şöyle sonlandırdı:

“Hekim olarak tüm halka çağrımdır; sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına lütfen dikkat edelim. Tedbirleri elden bırakmayalım.”

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu