Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetToplum

Karakaya: Canlarımızın bedelini tek tek ödeyecekler

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

6 Şubat’ta Türkiye’de meydana gelen depremlerde yıkılan Adıyaman İSİAS Otel enkazında hayatlarını kaybeden Şampiyon Melekler için dava süreci kritik bir aşamaya geldi.

Dava iddianamesi bugün açıklanırken, 11 sanık hakkında verilen 22 yıl 5 ay hapis istemine acılı aileler tepki gösterdi.

“Taksir değil olası kast” olması gerektiğini belirten Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği üyeleri ve aileler, iddianameye tepki için sosyal medya üzerinden adalet arayışlarını sürdürürken, kamuoyu desteğini de istedi.

İsias Velileri mevcut iddianamede suçluların ortalama 5 yıl hapis cezası ile kurtulacağı görüşünde…

Bu sabah BRT canlı yayınına konuk olan Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı ve evladı Selin Karakaya’yı İsias Otel’de kaybeden anne Ruşen Karakaya, “İddianame ile bir şey bitmiş değil. Asıl süreç, asıl mücadele şimdi başlıyor. iddianamede olası kast istiyoruz. Katiller 5 yıl ile kurtulamaz. 66 canımızın bedelini tek tek ödeyecekler” dedi.

Kamuoyu desteğine asıl şimdi ihtiyaç duyduklarını vurgulayan Karakaya, “Lütfen daha çok destek olalım. Paylaşımlarımızı artıralım. Davamız, hassasiyetimiz, Sosyal medyada ilgi çekmeye devam etmeli” diye konuştu.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu