Genel

Karaoğlanoğlu’nda ölümlü kaza

Karaoğlanoğlu'nda meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti

Girne-Karaoğlanoğlu anayolu üzerinde, Merit Park Otel yakınlarında meydana gelen kazada KM 004 plakalı salon araç ile DZ 244 plakalı salon araç yüz yüze çarpıştı. 24 yaşındaki gencin hayatını kaybettiği öğrenilen kazada, yaralıların ise ambulans ile hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Polis Basın Subaylığı’nın kaza ile ilgili resmi açıklaması:

“Ölümle Neticelenen Trafik Kazası
23.03.2023 tarihinde, saat 21:25 sıralarında, Girne’de Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde Aliye İNANOĞLU (K-32), yönetimindeki KM 004 plakalı araç ile Alsancak istikametine doğru seyrettiği sırada Merit Park Otel kavşağını geçtikten sonra dikkatsizce önünde seyreden araçları geçmek için yolun sağına geçmesi sonucu o esnada karşı istikametten gelmekte olan Erdem HONDURLU (E-24) yönetimindeki DZ 244 plakalı araç ile çarpışmışlardır. Kaza sonucu yaralanan her iki araç sürücüsü ile DZ 244 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Süleyman KOCABAŞ (E-21), İbrahim KAYNARCA (E-22) ve Adem KOCABAŞ (E-24) Girne Dr. Akçiçek Hastanesine kaldırılmışlardır .
Adem KOCABAŞ yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirmiştir.
Kazada yaralanan Erdem HONDURLU’nun tedavisi Girne Dr Akçiçek Hastanesinde sürerken diğer yaralılar ise Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine sevk edilmişlerdir. Soruşturma devam etmektedir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu