FutbolKıbrısManşetSporToplum

Karpaz’da Alt Sıralardan Kurtulma Maçı

Aksa Birinci Ligi 8. hafta Yenierenköy ile Dörtyol takımları karşı karşıya gelecek. Yaralı iki takımın mücadelesinde iki ekip kazanarak yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor. İki takım açısından bu maç ilklerin maçı da olabilir

Aksa Birinci Ligi 8. hafta Yenierenköy ile Dörtyol takımları karşı karşıya gelecek. Yaralı iki takımın mücadelesinde iki ekip kazanarak yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor. İki takım açısından bu maç ilklerin maçı da olabilir.

7 haftalık tabloda Yenierenköy ligde henüz 3 puanla tanışamazken Dörtyol takımı ise deplasmanda puan alamadı. Yenierenköy sahada iyi bir mücadele sergilerken karpaz ekibi bunu skora ve puana yansıtamıyor. Yenierenköy ligde 7 maçta 0 puan ile son sırada yer alırken 27 gollede kalesinde en fazla gol gören takım konumunda bulunuyor.

Ligin yeni ekibi zayıf rakibi karşısında ligdeki ilk 3 puanını alarak yeni bir hikayenin başlangıcını yapmak istiyor. Dörtyol takımında teknik adam değişikliğinden sonra tabloda değişiklik olmadı. Yeşil beyazlı takımın ligdeki kötü gidişatı sürüyor. Dörtyol takım ligde son 7 maçta 3 puan toplarken 3 golle de ligin en az gol atan takımı olarak da dikkat çekiyor. İki takım açısından oldukça çekişmeli geçeceği tahmin edilen maç Yenierenköy 8 Ağustos Stadı’nda oynanacak. Cumartesi saat 14:30’da başlayacak maçı Olgun Canik yönetecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu