Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
ManşetSiyasetToplumTürkiye

Kılıçdaroğlu’ndan Akşener’in açıklamalarına yanıt

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in açıklamalarının ardından yayınladığı videoda "Bu sofraya 'o oturmasın, bu oturmasın' diyerek bu ülkeyi toparlayamayız" dedi ve "Umudum ne için bir araya geldiğimizin farkındalığıyla sakin olmamız" ifadesiyle partisinin herhangi bir gerginliğe alet olmayacağının altını çizdi

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in açıklamalarının ardından yayınladığı videoda “Bu sofraya ‘o oturmasın, bu oturmasın’ diyerek bu ülkeyi toparlayamayız” dedi ve “Umudum ne için bir araya geldiğimizin farkındalığıyla sakin olmamız” ifadesiyle partisinin herhangi bir gerginliğe alet olmayacağının altını çizdi.

Altılı Masa sürecini “Halil İbrahim sofrasına” benzettiklerini, Türkiye’nin renklerini birleştirerek kazanmak için yola çıktıklarını belirten Kılıçdaroğlu, “Bu sofrada siyasi oyunların, nezaketsizliğin, Erdoğan dilinin, yerinin olmaması gerekirdi. Bu sofraya oturanlar böyle oturdu. Kalkan da ancak bu sebepten kalkacaktır” dedi.

“Bana gelince; ben bu saatten sonra değişmem. Ben birleştiririm, birleştirmeye de devam edeceğim. Sofra büyümek zorunda.” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu konuşmasını “Biz her şekilde Erdoğan’ı da, Erdoğan’ın propaganda makinasını da yeneriz, yeneceğiz” sözleriyle tamamladı.

Kılıçdaroğlu, Akşener’in açıklamalarını hemen ardından “Hiç meraklanmayın bütün taşlar yerine oturacak. Yolumuza devam ediyoruz. “diye konuşmuştu.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu