KıbrısManşetToplum

Kordonboyu çocuk parkı artık doğa dostu

Girne Antik Limanı ile eşzamanlı olarak yenilenip hizmete açılması planlanan Kordonboyu Çocuk Parkı, yenilenerek çocukların hizmetine açıldı

Girne Antik Limanı ile eşzamanlı olarak yenilenip hizmete açılması planlanan Kordonboyu Çocuk Parkı, yenilenerek çocukların hizmetine açıldı.

DOĞA DOSTU PARK
Girne Belediyesi’nin Kordonboyu Çocuk Oyun Parkı yenilendi. Girne Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yenileme çalışması sonucunda, doğa dostu ahşap oyun alanı, çocukların kullanımına açıldı. Yenilenen oyun parkı eş zamanlı olarak 76 çocuğa hizmet verebilecek kapasitede inşa edildi. Yapılan yenilemenin sponsorlar tarafından finanse edildiği açıklanırken, Girne Belediyesi bütçesinden herhangi bir ek harcama yapılmadığı da vurgulandı.

ŞENKUL: ANTİK LİMAN İLE AYNI TARİHLERDE AÇMAYI PLANLAMIŞTIK
Öte yandan konula ilgili açıklama yapan Girne Belediyesi Başkanı Murat Şenkul, restorasyon çalışmaları devam eden Girne Antik Liman’ın Temmuz ayında açılacağını düşünerek, Kordonboyu’ndaki oyun parkını ayni tarihlerde açmayı planladıklarını dile getirdi. “Antik Liman hazır değil ama tüm oyuncakları ve zemini değişen parkımız hazır” diyen Şenkul, gelecek yaza kadar parka gölgelendirme sistemini de kazandırmayı planladıklarını duyurdu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu