KıbrısManşetSiyasetToplum

KTMMOB heyeti, 2. Cumhurbaşkanı Talat’ı ziyaret etti

Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (KTMMOB) Genel Başkanı Tunç Adanır, 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat’ı 10.01.2024 Çarşamba günü ofisinde ziyaret etti

Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (KTMMOB) Genel Başkanı Tunç Adanır, 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat’ı Çarşamba günü ofisinde ziyaret etti.

KTMMOB’den Genel Sekreter Nazife Yılmaz ve Genel Sayman Mert Girgen’in katıldığı ziyarette, 2. Cumhurbaşkanı Talat’a KTMMOB’nin “Birlik-Te Değer” isimli kitabı takdim edildi.

ADANIR, KTMMOB’NİN “BİRLİK-TE DEĞER” KİTABINI TALAT’A TAKDİM ETTİ
KTMMOB Genel Başkanı Tunç Adanır, ziyaretin esas amacının; hem genel güncel konularla ilgili bilgi alışverişinde bulunmak, hem de KTMMOB’nin önceki Genel Başkanlarının paylaştığı bilgilerden oluşturulan “Birlik-Te Değer” kitabını sunmak olduğunu belirtti. Ziyarette Tunç Adanır kitabın içeriği ile ilgili bilgiler paylaşırken, 2. Cumhurbaşkanı Talat da KTMMOB ve Odalar ile ilgili geçmiş iş birliklerini ve tecrübelerini anlattı.

TALAT: “KTMMOB’NİN ‘BİRLİK-TE DEĞER’ KİTABI ÇOK ÖNEMLİ. GELECEĞE IŞIK TUTACAK”
2. Cumhurbaşkanı Talat da konuşmasında, KTMMOB’nin “Birlik-Te Değer” isimli kitabının yayınlanmasının çok önemli olduğunu vurgulayarak, “sizleri tebrik ederim” dedi. Talat kitabın muhakkak gelecek nesillere ışık tutacağını kaydetti.

“BİRLİK-TE DEĞER” KİTABI KTMMOB’NİN TARİHİNE DAİR DEĞERLİ BİLGİLERİ İÇERİYOR
KTMMOB Yayın Kurulu tarafından hazırlanan “Birlik-Te Değer” kitabı; 1960 yılından günümüze KTMMOB’nin önceki Genel Başkanlarının kendi dönemlerine ait emeklerini, mücadelelerini ve tecrübelerinden kesitler içeriyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu