GenelKıbrısManşet

Lavaboda yakılmış makbuzlar, imha edilmeye çalışılan ilaçlar

DEVRİM DEMİR

‘Sahte reçete’ soruşturması ada geneli yayılıyor. Gemikonağı’nda boş eski bir binada bulunan 26 çöp torbası ilaç soruşturması ile ilgili İlksen Eczanesi sahibi İlksen Talak ve Atilla Köroğlu mahkemeye çıkarıldı. Polis ifadesi dehşete düşürdü.

ATILAN İLAÇLARIN DEĞERİ 269 BİN TL

Mahkemede ifade veren polis çavuşu olayın gündem olmasından dolayı zanlı Eczacı İlksen Talak’ın zanlı Atilla Köroğlu yardımı ile piyasa değeri 269 bin TL olan 2 bin 973 adet muhtelif markalarda ilaçları attıklarını tespit ettiklerini kaydetti.

ZANLI TALAK’IN ECZANESİNDE YAKILMIŞ MAKBUZLAR BULUNDU

Mahkemede ifade veren polis çavuşu, zanlı Eczacı İlksen Talak’ın evinde ve eczanede gerçekleşen aramada eczanesinde lavaboda yakılmış bazı belgeler, kupürü kesilmiş ilaçların yanında evde bazı ilaçları imha etmeye çalışırken suç üstü yakalandığını kaydetti.

YARDIM ETMEK İSTEMİŞ

Soruşturmanın çok ciddi olduğunu kaydeden polis çavuşu olayın duyulması ile binlerce ilacı imha etmeye çalışan zanlı Talak’a yardım eden Atilla Köroğlu’nun kamera görüntülerinden tespit edildiğini kaydetti. İlaçları boş binaya zanlı Köroğlu’nun aracı ile götürdüklerinin tespit edildiğini kaydeden polis çavuşu zanlı Köroğlu’nun yardım maksatlı olay yerine gittiğini itiraf ettiğini söyledi. Soruşturmanın devam ettiğini ifade eden polis 2 gün tutukluluk talep etti. Mahkeme zanlıların soruşturma maksatlı 2 gün daha tutuklu kalmasına karar verdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu