KıbrısManşet

Lefkoşa Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’nda kaza!

Lefkoşa'da Altınbaş petrol trafik ışıkları ile Hamitköy trafik ışıkları arasında meydana gelen kazada, aynı istikamette seyir halinde olan DV 299 plakalı aracın çarptığı motosiklet sürücüsü yaralandı

Lefkoşa’da Altınbaş petrol trafik ışıkları ile Hamitköy trafik ışıkları arasında meydana gelen kazada, aynı istikamette seyir halinde olan DV 299 plakalı aracın çarptığı motosiklet sürücüsü yaralandı.

Ambulans ile hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsü Yasin Tekbaş’ın tedavisi halen devam ediyor.

Polis Basın Subaylığı’ndan kazayla ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

“Saat 21.00 sıralarında, Lefkoşa’da Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde, Yusuf Şenizler, yönetimindeki FA 617 plakalı araç ile arızalı olan ve Zuhal Şenizler kullanımındaki DY 299 plakalı aracı çelik halat yardımı ile çekerek götürdüğü sırada, arızalı aracın direksiyonun kitlenerek sağ şeride kayması sonunu o esnada aynı istikamete doğru seyreden Yasin Tekbaş (E-33), yönetimindeki LF 885 plakalı motosiklet sürücüsü arızalı aracı çekmekte olan çelik halata çarpıp düşerek yaralanmıştır. Kaza sonucu yaralanan motosiklet sürücüsü Yasin Tekbaş kaldırıldığı Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde tedavisi halen sürüyor.  Soruşturma devam etmektedir.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu