FutbolKıbrısManşetSpor

LTTFF’de Ercen yeniden aday

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Osman Ercen, 15 Haziran'da gerçekleştirilecek genel kurulda yeniden aday olduğunu açıkladı

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Osman Ercen, 15 Haziran’da gerçekleştirilecek genel kurulda yeniden aday olduğunu açıkladı.

Ercen’in konu ile ilgili açıklaması şu şekilde:

“1976 yılından bu yana İngiltere’de faaliyet gösteren Türk Toplumu Futbol Federasyonu’nun Başkanı olarak sizlere seslenmek istiyorum.

Yıllarca her kademesinde görev aldığım Federasyon’umuzdaki hizmetlerimi onur duyarak yerine getirdim. En sonunda kulüplerimizin ve arkadaşlarımızın güvenini kazanıp bana Başkan’lık görevi verildi. Görevi devraldığım 2020 yılının Haziran  ayından bu güne kadar ne gece ne de gündüz durmaksızın çalışmaya devam ettim. Ben ve Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarım yaptığımız ve yapacağımız hizmetler konusunda bir an bile tereddüt etmedik.

Tüzüğümüz gereği hizmet verecek kişilerin yeniden göreve gelmesi için seçime gidilmesi gerekmektedir. Onun içindir ki, 15 Haziran 2021 tarihinde gerçekleşecek olan seçimde Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkan’lığına yeniden talip olduğumu kamuoyuna duyururum.

TTFF Başkanı olarak yeniden görev alırım veya almam, federasyonumuza hizmetlerim devam edecektir.

Bu bilgiyi sizlerle paylaşır saygılarımı sunarım.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu