KıbrısManşetToplum

Mine Atlı’dan Tahsin Ertuğruloğlu’nun açıklamalarına tepki

TDP Genel Başkanı Mine Atlı, Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu’nun açıklamalarına tepki göstererek, "Biz bir yere gitmiyoruz Tahsin." dedi

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Mine Atlı, sosyal medya hesabı üzerinden Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu’nun açıklamalarına tepki gösterdi.

TDP Genel Başkanı Atlı, “Belki bu yaşanan yıkımdan önce Tahsin Ertuğruloğlu‘na had bildiren bir açıklamam olurdu. Artık içimden gelmiyor. Bunca acı, keder ve yıkımın ardından nefret duygusu bana çok ağır geliyor” dedi.

“Biz bir yere gitmiyoruz Tahsin” ifadelerini kullanan Atlı, açıklamasına şöyle devam etti:

“Biz üretmeye, geliştirmeye, yaşamaya, herkesin bizim kadar iyi yaşamasını istemeye, sevmeye, kendi kendimize yetmeye devam edeceğiz. Biz buradayız. Size rağmen kenetleneceğiz, var olacağız, koruduğunuz zihniyetten hesap soracağız, biat etmeyeceğiz, susmayacağız, yılmayacağız ve asla tükenmeyeceğiz.”

“İYİLİK İYİDİR”

Atlı, “Duyduğum andan itibaren kulaklarımda çınlayan bir sözü sizinle paylaşayım… ‘İyilik iyidir’… Bir tas çorbanın bir çadırda paylaşıldığı bu zamanda ülkesini dahi paylaşamayan Tahsin ve benzerleri… iyilik iyidir” açıklamasını yaptı.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu