KıbrısManşetToplum

Moda tasarımcısı Öztoprak’a İtalya’da “Avrupa-Akdeniz Mükemmeliyet” ödülü verildi!

Moda tasarımcısı Abdullah Öztoprak İtalya'nın başkenti Roma da tarihi "Sala della Protomoteca" (CAMPIDOGLIO) da "Avrupa - Akdeniz Mükemmeliyet Ödülü"ne layık görüldü

Moda tasarımcısı Abdullah Öztoprak İtalya’nın başkenti Roma da tarihi “Sala della Protomoteca” (CAMPIDOGLIO) da “Avrupa – Akdeniz Mükemmeliyet Ödülü”ne layık görüldü.

(Euro-Med Excellence Awards 2023) E-Novatıon Vakfı ve Akdeniz Gazeteciler Cemiyetinin ortak düzenlediği ödül gecesinde bu bölgede yaptıkları işlerle uluslararası çapta fark yaratan, barışa, dostluğa, kültüre katkıda bulunanlara “Mükemmeliyet Ödülleri” verildi.

Ödül töreninde siyaset, diplomasi, iş, moda, sanat ve spor camiasından birçok profesyonel isim bir araya geldi.

Tasarımcı Abdullah Öztoprak’ın  fotoğrafları İtalyan basınında yer almaya başladı.

Öztoprak verdiği röportajlarda uluslararası platformda anlaşılmış olmaktan ve değer görüyor olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi.

TÜRKİYE A MİLLİ TAKIM TEKNİK DİREKTÖRÜ MONTELLA’YA “MÜKEMMELİYET” ÖDÜLÜ

Abdullah Öztoprak ile fotoğrafta görülen ve Türkiye A Milli Takımının EURO 2024’e katılmasını sağladığı için İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella da “Mükemmeliyet” ödülüne layık görüldü.

Ayrıca Türk Milli Takım Teknik Direktörü olan Vincenzo Montella ile TFF başkanı Mehmet Büyükekşiye de EURO 2032’in Türkiye-İtalya ortaklığında düzenlenmesine koyduğu katkıdan dolayı ödül verildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu