GenelKıbrısManşetSpor

Mutluyuz gururluyuz

Yayın hayatına başladığı günden itibaren siz değerli takipçilerimiz sayesinde yeni nesil medyanın zirvesine yerleşen Gıynık Gazetesi’ne bir ödül de spor alanında... Spor ve Ötesi, yılın spor programı seçildi.

Yayın hayatına başladığı günden itibaren siz değerli takipçilerimiz sayesinde yeni nesil medyanın zirvesine yerleşen Gıynık Gazetesi’ne bir ödül de spor alanında… Spor ve Ötesi, yılın spor programı seçildi.

2. KUZEY KIBRIS ALTIN CARETTA ÖDÜLLERİ VERİLİYOR

Türkiye’nin önemli organizatörlerinden Saygın Kurt’un kurucusu olduğu Saygın Medya tarafından düzenlen Kuzey Kıbrıs 2. Altın Caretta Ödülleri, bu yıl İŞAD ve Les Ambassador ana sponsorluğunda 18 Ocak 2022 Salı günü gerçekleşiyor.

SPOR VE ÖTESİ, YILIN SPOR PROGRAMI SEÇİLDİ

GIYNIK Spor Şefi Okan Karademir moderatörlüğünde Nazım Burgul, Hasan Ecer ve Cemal Konnolu’nun yorumlarıyla her Pazartesi akşamı GIYNIK TV ekranlarında canlı yayınlanan Spor ve Ötesi programı, organizasyonun seçici kurulu tarafından Yılın Spor Programı Ödülüne layık görüldü. GIYNIK Gazetesi ailesinin ayrılmaz parçası olan GIYNIK Spor ekibi ödülünü bu akşam düzenlenecek ödül töreninde alacak.

KARADEMİR TEŞEKKÜR ETTİ

GIYNIK Spor Sorumlusu Okan Karademir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada böylesi önemli bir ödül töreni olan Kuzey Kıbrıs Altın Caretta Ödülleri’nde moderatörlüğünü yapmış olduğu Spor ve Ötesi programının Yılın Spor Programı Ödülü’ne layık görülmesini gurur ve mutlulukla karşıladığını belirtti. Karademir, programda ülke sporuna malolmuş çok değerli spor adamlarının yer aldığını belirtirken ülke sporunun her noktasına temas edebilen aydınlanan ve aydınlatan bir program yaptıklarını ifade ederek bu ödülün alınmasında en büyük pay sahibinin GIYNIK takipçileri olduğunu söyleyerek, takipçilere, organizasyon komitesine ve Saygın Medya Yönetim Kurulu Başkanı Saygın Kurt’a teşekkür etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu