EkonomiGenelKıbrısManşetToplum

Near East Bank özel bankacılık ürünleri ile doğru yatırım imkanı

Near East Bank, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda; Altın ve Gümüş İşlemleri, Forward İşlemleri, Prestij Hesap ve Değişken Hesap (Switch Account) ürünleri gibi yatırım amaçlı ürünlerin yanı sıra, mevduata alternatif olarak öne çıkan Özel Sektör Tahvilleri ve avantajlı faiz oranlarıyla uzun vadeli yatırım imkanı sunan Eurobond gibi ürünler ile de müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Near East Bank Özel Bankacılık, müşterilerinin birikimlerini yatırıma dönüştürecek her türlü bankacılık işlemleriyle birlikte belli dönemlerde öne çıkan yatırım ürünlerine özel fiyatlamalar vererek finansal ihtiyaçlara çözüm üretmekte.

Near East Bank Özel Bankacılık Grup Müdürü Esra Manyera konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Her türlü finansal ürünün Bankamız müşterileri ile buluşturulması konusunda Özel Bankacılık Birimimiz, gerekli tüm bilgilendirmeleri yaparak, uygun ürünü uygun müşteri profiline göre sunmaya özen göstermektedir. Alanında uzmanlaşmış  Müşteri Temsilcilerimiz ve ekibimiz sayesinde, müşterilerimizin risk profiline uygun olabilecek farklı alternatif ürünler de sunulmasına ve alternatif çözüm önerileriyle doğru ürünün doğru müşteri ile buluşmasına olanak sağlıyoruz.

Piyasaları yakından takip ederek, değişen piyasa koşullarına göre şekillenen yeni ürün önerilerini müşterilerimize sunarkan, yerel piyasaların yanı sıra yurtdışı piyasaları da yakından takip ederek, müşterilerimize o dönem için en uygun ürün seçeneklerini sunuyoruz.

Döviz kurlarının hareketli olduğu bugünlerde, finans piyasalarındaki değişikliklerden getiri sağlama imkanı vermek üzere özel müşterilerimiz için Hazine Birimimiz ile doğrudan bağlantı kurularak özel fiyatlamalar yapıyor ve bu konuda da müşterilerimize esneklik sağlanmasına çalışıyoruz.” dedi.

Cyprocable Özel Sektör Tahvil İhracına Aracılık

Manyera ayrıca, piyasaları yakından takip ederek özel tahvil ihracı yapan şirketlere satış konusunda destek verdiklerini, yakın zamanda da Cyprocable gibi sektöründe önemli bir yer edinen imalatçı bir şirketin tahvil satışına destek verdiklerini belirterek;

“Kuzey Kıbrıs’ta tesisat kabloları, bükülgen çok damarlı kablolar, antigron kablolar, flat-twin yassı kablolar ve  alçak gerilim zırhlı-zırhsız enerji kabloları imalatı yaparak sektörde önemli bir yer edinen ve Near East Oluşumu bünyesinde yer alan Cyprocable’ın tahvil ihracında aracı olarak ilgili ürünün Bankamız müşterilerine tanıtılması ve satışı konusunda da aktif olarak rol aldık. Alternatif ürün arayışında olan müşterilerimize tam da bu noktada yönlendirme yaparak, faydalanabilecekleri bu ürünü sunarak Cyprocable şirket tahvili satışında başarılı bir satış süreci tamamladık”  dedi.

Near East Bank Özel Bankacılık Grup Müdürü Esra Manyera, müşterilerin yatırım stratejilerini izleyerek, yenilikçi ve kişiselleştirilmiş yatırım ürün ve hizmetleri sunmaya, müşteri gizliliğini ön planda tutarak özel müşteri ilişkileri yönetimi ile hizmet vermeye devam ettiklerinin de altını çizdi.

 

 

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu