EkonomiKıbrısManşet

Near East Sigorta ikinci yaşını kutluyor!

Near East Kuruluşu’nun bir parçası olarak, kurumun sinerjisi, deneyimli kadrosu, güçlü sermaye yapısı ve son teknolojiyi kullanan uygulamalarıyla Near East Sigorta, kurulduğu günden bugüne KKTC halkından aldığı güçle geleceğe emin adımlarla yürüyor

Mayıs 2019 tarihinde hizmete girerek kısa süre içinde halkın güvenini kazanan, kurulduğu günden itibaren ana hedefi, müşterilerinin ve dağıtım kanallarının ihtiyaç ve taleplerine en uygun çözümleri üreterek, tüm paydaşları için referans marka olma yolunda ilerleyen, kasko, trafik, iş yeri paket, konut paket gibi ürünlerin yanı sıra Doktor Sorumluluk Sigortaları gibi özel poliçeleri; konut poliçelerinde “yeni değer teminatı” gibi farklı anlayışlarıyla sigortacılık sektörüne yenilik ve dinamizm getiren Near East Sigorta, 2. Yaşını kutluyor.

Near East Kuruluşu’nun bir parçası olarak, kurumun sinerjisi, deneyimli kadrosu, güçlü sermaye yapısı ve son teknolojiyi kullanan uygulamalarıyla Near East Sigorta, kurulduğu günden bugüne KKTC halkından aldığı güçle geleceğe emin adımlarla yürüyor.

Kuzey Kıbrıs’taki varlığını güçlendirerek, ileriki yıllarda da güven ve değer yaratarak büyümeyi hedefleyen Near East Sigorta, sigortacılık sektöründeki bilgi birikimi ve deneyimlerini; teknolojik gelişmeler ve trendler ışığında sürdürmek misyonu ile faaliyetlerine devam ediyor.

Sektörde ikinci yılını dolduran Near East Sigorta, tecrübeli, dinamik yöneticileri ve ekibi ile birlikte 2. yaşını bu sene de 6 Mayıs’ta kutluyor.  

Near East Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güvensoy ikinci yılını dolduran Near East Sigorta için şu mesajları iletti: 

“Saygıdeğer halkımız, sevgili çalışanlarımız ve değerli iş ortaklarımız,

Near East Sigorta, güçlü kadrosu, kurumsal yapısı ve üst düzey hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini hizmetlerinin merkezine koyan güvenilir, ilkeli, yenilikçi, kaliteli ve hızlı hizmet vermek misyonu ile yoluna sağlam adımlarla devam etmektedir.

Near East Sigorta, kuruluşunun ikinci yılında da sektörde referans gösterilen, güvenilen ve tercih edilen şirket vizyonunu sürdürmekte ve uygun fiyatlarıyla kaliteli hizmet vermek yanında, çalışanlarına verdiği değerle, müşterilerine en güvenli hizmeti vermeyi kendisine görev edinmiştir.

Geçtiğimiz yıl 10 farklı ürünle, 23 kanaldan yaklaşık 4.000 adet poliçe üretme seviyesine ulaşan Near East Sigorta, KKTC’deki hizmet ağını günden güne genişletmeyi ve kapsamlı sigorta ürünleriyle bireylerin doğru sigorta ihtiyaçlarını en üst seviyede karşılayarak, KKTC’deki varlığını güçlendirmeyi, gelecek yıllarda da güven ve değer üreterek büyümeyi ve acente ağını da genişleterek sektörde lider olmayı hedeflemektedir.

Kısa süre içinde web sitesi ve mobil uygulama üzerinden de müşterilerine hizmet vermeyi planlayan ve dijital sigortacılığı da en ileri düzeyde uygulamalarına yansıtan, uluslararası bilgi birikimi ve deneyimi ile ekonomiye, teknolojik gelişmelere, yeni trendlere ve bunların sigortacılığa etkisine hâkim olan Near East Sigorta; Kasko Trafik gibi klasik sigorta ürünlerinde olduğu gibi, Nakliyat ve Sorumluluk Sigortaları gibi diğer ürünlerde de müşterilerinin yüzünü güldürmeyi başardı.

Müşterilerimize ürün ve hizmetlerimize nereden, nasıl ve ne zaman sahip olabileceği konusunda, daha fazla seçenek ve yenilik sunabilmek, bunu yaparken de kalite, mükemmellik ve güçlü bir finansal dayanak sağlamak ve doğru teminatları doğru fiyatlarla müşterilerimize sunabilmek ve değerlerinizin teminatı olmak için çalışıyoruz. Saygılarımla,”

Near East Sigorta Genel Müdürü Cengiz Ertürk’ de 3. yıla girerken iki yıl gibi kısa bir süre içinde şirketi başarıya taşıyan KKTC halkına, tecrübeli ve dinamik ekibine, Near East Kuruluşu’nun tüm üyelerine, acentelere ve tüm iş ortaklarına teşekkürlerini sunarak şunları dile getirdi;

“Şirketimiz, 6 Mayıs 2019 tarihinde kurulup sigorta sektörüne ilk adımını attığında zor bir göreve talip olduğumuzu biliyorduk. Zira adamız gibi küçük bir ülke ve dar bir çevreye hitap etmek, çok sayıda sigorta şirketinin kıyasıya rekabet ettiği bir sektörde var olabilmek, ciddi bir çalışma ve emek gerektirecekti.

Bu çok sayıdaki şirket arasından sıyrılıp halkımızın güveneceği, tercih edeceği, canının yongası olan varlıklarını emanet edebileceği bir sigorta şirketi olmak için birçok kaynak ve unsuru uyum içinde bir araya getirerek, sigortalılara hizmete dönüştürmek gerekecekti.

Zordu, lakin bu zorluğu aşabilecek kaynaklarımız da vardı. Bunların belki en başta geleni grubumuzun sinerjisinden istifade etmemizdi. Büyük Near East Kuruluşu’nun bir üyesi olarak, grubumuzun halkımızda karşılık bulan güven ve inancı bizim de en önemli motivasyon kaynaklarımızdan biri oldu.

Yine hepsi birbirinden tecrübeli değerli mesai arkadaşlarımız ve onların ortaya koyduğu gayretler de, sektörde “artık biz de varız” diyebilmemizin en önemli gerekçelerinden oldular.

Ve tabii ki değerli halkımız… Gösterdiği ilgi ve güven ile kısa süre içinde sigorta sektöründe hatırı sayılır bir yer almamızı, referans gösterilen ve tercih edilen bir şirket olmamızı sağladı.

Biz de halkımızın bu ilgisinden aldığımız cesaretin yanı sıra, bilgi ve deneyimimizi, hep en iyisini yapma ve müşteriye daha yakın olma irademizi, mobil uygulama ve en gelişmiş yazılım programları gibi teknolojiye yaptığımız yatırımlarımızı faaliyetlerimizin odak noktasına koyarak, başarıya giden yolda emin adımlarla yürüyoruz.

İki yıl gibi kısa bir süre içinde bizi başarıya taşıyan başta halkımız olmak üzere, tecrübeli ve dinamik ekibimize, grubumuzun tüm üyelerine, acentelerimize ve tüm iş ortaklarımıza teşekkürlerimi sunar, ikinci yıl dönümümüzün hayırlı, uğurlu olmasını dilerim.”

NEAR EAST SİGORTA EKİBİ 2.YAŞA ÖZEL MESAJLARINI PAYLAŞTI 

FEVZİ GÜRMANOĞLU -NEAR EAST SİGORTA HASAR MÜDÜRÜ

“Near East Sigorta olarak, 2. yılımızı doldururken, halkımızdan aldığımız güç ve güvenle hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz. Müşterilerimize en iyi, hızlı ve güvenilir hizmeti vermek için tüm gücümüzle çalışıyor, hasar ve hasar sonrası her zaman müşterilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. İş ortaklarımıza ve sigortalılarımıza bizlerle birlikte oldukları için teşekkür ediyor, hep birlikte başarılı nice yıllar diliyorum.”

ÖZLEM YÖNCÜ –NEAR EAST SİGORTA ÜRETİM YÖNETMENİ 

“Near East Kuruluşu’nun gücünü ve saygınlığını da arkasına alarak sağlam adımlarla yola çıkan, güvenilir ve dürüst sigortacılık anlayışı ile kurulan şirketimizin 2. Yaşını kutluyoruz.

Kuruluşundan itibaren üretim bölümünün başında görev aldığım şirketimizde, her biri birbirinden değerli iş arkadaşlarım ve yöneticilerimizle tecrübelerimizi bir araya getirerek ve hep daha iyisini yapmayı hedefleyerek, şirketimizin her gün daha da gelişmesi için hep birlikte çaba gösterdik. Bugün hala ilk poliçemizi düzenlediğimiz gün hissettiğimiz heyecan ve istekle yolumuza devam ediyoruz. Bu süreçte yanımızda olan iş ortaklarımıza, en büyük desteğimiz Near East Bank’a ve en önemlisi güvenerek bizleri tercih eden değerli sigortalılarımıza teşekkür ediyorum.”

HALİDE İBRETLER- NEAR EAST SİGORTA MUHASEBE YÖNETMENİ

“Near East Kuruluşu’nun değerli kurumlarından Near East Sigorta ailesi olarak ikinci yılımızı dolduruyoruz. İki yıl önce, yeni bir yola çıkarken duyduğumuz heyecan her gün artarken, halkımızdan aldığımız destek ve ilgiyle büyümeye, güçlenmeye ve kök salmaya devam ediyoruz. Her türlü koşulda “değerlerinizin yanındayız” demekten büyük bir mutluluk duyuyorum. İş ortaklarımıza, acentelerimize ve sigortalılarımıza bizimle beraber aynı yolu yürümeyi tercih etmelerinden dolayı teşekkür ederim”

AYŞE KARAKAŞ –NEAR EAST SİGORTA OPERASYON YETKİLİSİ 

“6 Mayıs 2019’ da kurulmuş olan şirketimizin 2. yaşını kutlamaktayız. Büyük bir kurumun parçası olan şirketimiz, halktan aldığı güven ve destekle daha da ileriye gitmek için çalışmalarını sürdürmekte. Bu bilinç ve sorumluluk duygusuyla bizler de halkımıza en iyi ürünleri en uygun şartlarla sunmanın gayreti içindeyiz. Şirketimizi tercih eden tüm halkımıza, bizlere destek veren iş ortaklarımıza ve acentelerimize teşekkür ediyor, yıl dönümümüzü kutluyorum.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu