KıbrısManşet

Özgürgün: UBP’li vekillere kırgınım UBP’ye değil

Dokunulmazlığının kaldırılması için el kaldıran UBP'li vekillere kırgın olduğunu vurgulayan Hüseyin Özgürgün, Ulusal Birlik Partisi'ne kırılmak ya da başarısızlığı için çaba göstermenin kendisinin kitabında yazmadığının altını çizdi

GIYNIK SOSYAL MEDYA

Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla, milletvekilliği görevinden istifa ettiğini duyuran UBP eski Genel Başkanı ve eski Başbakanlardan Hüseyin Özgürgün, yine twitter hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Dokunulmazlığının kaldırılması için el kaldıran UBP’li vekillere kırgın olduğunu vurgulayan Hüseyin Özgürgün, Ulusal Birlik Partisi’ne kırılmak ya da başarısızlığı için çaba göstermenin kendisinin kitabında yazmadığının altını çizdi.

Özgürgün’ün açıklaması şöyle:

“Milletvekilliğinden istifamla ilgili paylaşımım sanırım bazı yanlış anlaşılmalara sebep olmuştur. Çeyrek asra yakın süre vekillik, beş yıl genel başkanlık yaptığım Ulusal Birlik Partisi, KKTC’nin varlığının en önemli en köklü kurumudur.

Dokunulmazlığımın kaldırılması sırasında el kaldırmış olan partili vekil arkadaşlarıma kırıldığım kesinlikle doğrudur.

Ancak, Ulusal Birlik Partisi’ne kırılmak ya da başarısızlığı için çaba göstermek Hüseyin Özgürgün’ün ajandasına not olarak düşebileceği bir şey değildir.”

KIZIYLA MUTLULUK POZLARI

Öte yandan İstanbul’da yaşamını sürdüren Hüseyin Özgürgün, eşi İnci Part Özgürgün ve kızı Naz Tanem ile hayatının ikinci baharını yaşıyor. Sosyal medyada kızı ile mutluluk pozları veren Özgürgün, siyasetten ve ülke gündeminden uzakta oldukça mutlu görünüyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu