KıbrısManşetSiyaset

Özkıraç: Topluma ihanet eden bu zat ne El-Sen’in ne de benim adımı ağzına alamaz

İçişleri Bakanı Ünal Üstel’in katıldığı canlı yayında, El-Sen Genel Başkanı Kubilay Özkıraç’a yönelik “Meyhaneden vakit bulup da açıklamamızı duymadı herhalde” sözlerine Özkıraç’tan ‘jet’ yanıt geldi

İçişleri Bakanı Ünal Üstel’in katıldığı canlı yayında, El-Sen Genel Başkanı Kubilay Özkıraç’a yönelik “Meyhaneden vakit bulup da açıklamamızı duymadı herhalde” sözlerine Özkıraç’tan ‘jet’ yanıt geldi.

“Onursuz, kişiliksiz, topluma ihanet eden bu zat ne El-Sen Genel Başkanı’nın ne de El-Sen yönetiminin adını ağzına alamaz. Topluma yaşattığı skandallarla bilinen bu zat haddini bilsin yoksa sırası geldiğinde ona haddini bildiririz” diyen Kubilay Özkıraç, Ünal Üstel’i ‘seviyesiz’ olmakla suçladı.

“Ünal Üstel terbiye sınırlarını aşmıştır. Bu ülke Ünal Üstel’i de tanıyor, Kubilay Özkıraç’ı da, El-Sen’i de” diyen Özkıraç, “Herkes Üstel’in adının karıştığı skandalın jet skandalı olduğunu sanıyor fakat daha ortaya çıkmayan birçok skandalı var. Günü geldiğinde bunları açıklarız” diyerek Üstel’e ‘hodri meydan’ mesajı verdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu