KıbrısManşet

Pilli: Bunun hesabı sorulacak!

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Adil Özyılkan’ın kendi başına aldığı bir kararla, Sağlık Bakanlığı’na danışmadan poliklinikteki hasta sayısını kısıtlayacak bir genelge yayınladığını açıklayan bakan Pilli, böyle bir şeyin kabul edilemez olduğunu ifade etti

GIYNIK ÖZEL

Lefkoşa Devlet Hastanesi Polikliniğinde bugün itibariyle Başhekim Dr. Adil Özyılkan’ın imzasıyla yayınlanan genelgeyle hasta sayısında kısıtlamaya gidileceğine ilişkin alınan kararın, Sağlık Bakanlığı’ndan habersiz şekilde Başhekimin kendi inisiyatifiyle alınan bir karar olduğu ortaya çıktı. Konuyla ilgili konuşan Sağlık Bakanı Pilli, böyle bir şeyin kabul edilemez olduğunu belirterek, “Hesabını soracağız” dedi.

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Adil Özyılkan’ın kendi başına aldığı bir kararla, Sağlık Bakanlığı’na danışmadan poliklinikteki hasta sayısını kısıtlayacak bir genelge yayınladığını açıklayan bakan Pilli, böyle bir şeyin kabul edilemez olduğunu ifade etti. Sağlık Bakanlığı Müsteşarı’nın Başhekimi arayarak konuyla ilgili açıklama talep ettiğini belirten Bakan Pilli, “Bunun hesabı sorulacak. Bu konu hakkında soruşturma açacağız ve böyle bir şeyi neden yaptıklarının hesabını soracağız” dedi.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu